Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Tudor:

Istra nam dolazi s poznatim bunkerom, a na nama je da budemo strpljivi

Igor Tudor
Ivo Cagalj/PIXSELL
12.12.2014.
u 13:18

- Ima dosta ozlijeđenih, većina onih koji nisu bili u kadru i za zadnji susret sa Splitom. Kouassi ima problema sa zglobom, on je po upitnikom, no navikli smo - rekao je Tudor.

Igor protiv Igora. Tudor protiv Pamića, Hajduk protiv Istre. Na Poljud sutra u 17 sati dolazi Istra, koju je Hajduk u posljednjih šest domaćih susreta pobijedio samo jednom!

"Nastojat ćemo odigrati dobru utakmicu protiv tradicionalno neugodnog suparnika da na pravi način zaokružimo polusezonu. Istra nam je uvijek neugodan protivnik, s poznatim bunkerom. Na nama je da budemo strpljivi, ali uz to okomiti, agresivni, da što prije dovedemo utakmicu na svoj mlin pogotkom", kaže trener "bijelih".

Imate dosta problema s ozljedama. Nema Maglice, Vršajevića, Mezge, Milovića, Bašića i Malokua?

"Ima dosta ozlijeđenih, većina onih koji nisu bili u kadru i za zadnji susret sa Splitom. Kouassi ima problema sa zglobom, on je po upitnikom, no navikli smo... Igrat će 11 dobrih".

Istra se bazira na kontrama...

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Tudor: Dolaskom publike igrači su imali dodatni motiv

Komentara 2

LI
LigaPrvaka
14:19 12.12.2014.

ovo je tragikomicno, apsolutno niti jedan clanak o hajdugu a da udarna vijest nije broj ozlijedjenih igraca, kao da druge momcadi nemaju isti problem, jadna majko oni su sve samo ne nogometni klub, kmeeeee kmeeeee

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
16:14 12.12.2014.

Igraju bunker , treba se žaliti Uefi , zna se da je zabranjeno igrati bunker protiv hajduka .Pošto oni igraju samo zbog atmosfere ne znam zašto se žale ? Istra igra za bodove tako da se iz zbog toga hajdukk može žaliti jer nije u duhu faiplaya .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije