Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 1:1

Istra nakon Hajduka uzela bod i Splitu

Split - Istra
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/15
28.07.2014.
u 22:17

Split i Istra u posljednjoj su utakmici drugog kola MAXtv Prve lige na Parku mladeži odigrali 1:1.

Igor Pamić, nakon što je uzeo bod Hajduku na Poljudu, i drugog ponedjeljka zaredom iz Splita se u Pulu vraća s istim plijenom. Pred utakmicu je rekao da je Split opasniji od Hajduka, a pravu ocjenu moći će izreći tek sada. Uostalom, to je ionako bilo "peckanje" Hajduka i njegove struke koja je ustvrdila da Istra igra antinogomet.

 Prvo poluvrijeme nije ponudilo dobar nogomet, domaći su imali posjed lopte i preko 70 posto, ali iz svega toga nisu uspjeli napraviti ništa konkretno.

Kako se bližio odmor, tako se Istra dizala, a u sjećanju je ostao sjajan udarac Slavka Blagojevića. Opalio je s 30 metara i pogodio prečku.

Nastavak je bio zanimljiviji, s više igre, boljeg nogometa, a stigli su i golovi. Vukman je izgubio loptu, a onda srušio Rugaševića. Iz jedanaesterca je siguran bio Mate Bilić, za svoj treći pogodak ove sezone.

No, Istra 1961 nije stala, Pamić je izvadio Vukmana i podario mu jezikovu juhu. I onda je njegova momčad krenula žešće prema vratima Splita. Donedavni igrač Dinama Dino Špehar bio je sam i glavom tukao baš u vratara Vukovića, no na kraju se ponovno ukazao kapetan Puljana Slavko Blagojević.

Opet je opalio, sa oko 27 metara, ovaj put prizemno i pogodio sami kut za izjednačenje. Split je tako propustio priliku da se izjednači s Dinamom i Rijekom i podigne atmosferu pred utakmicu s Černomorecom, a Istra je svojim "prijateljima" iz Hajduka pobjegla za bod.

>> Rijeka svladala Hajduk uz tri gola Kramarića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije