Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Isplatilo ga se čekati: Kalinić se obranama odužio Pušniku

Lovre Kalinić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
30.07.2016.
u 11:15

Obranama je “ubio” volju kod Ukrajinaca, dao Hajduku zamah prema pobjedi od 3:0. Taj gorostas od 203 centimetra, Hajdukov kapetan, često je osporavan u Poljudu, skoro svake sezone oko njega su nekakve dvojb

Dvije vrhunske intervencije, baš kad je trebalo, ono kad je Hajduk vodio s 1:0 i Oleksandria silno željela izjednačenje. To je Lovre Kalinić, koji je u Ukrajini prvi put stao među vratnice ove sezone. I pokazao koliko znači ovoj momčadi...

Obranama je “ubio” volju kod Ukrajinaca, dao Hajduku zamah prema pobjedi od 3:0. Taj gorostas od 203 centimetra, Hajdukov kapetan, često je osporavan u Poljudu, skoro svake sezone oko njega su nekakve dvojbe.

Sjećamo se Igora Tudora, koji ga nije vidio među vratnicama, ali na kraju je popustio, morao se predati pred Kalinićevim kvalitetama. Slično je bilo i s Marijanom Pušnikom, valjda je imao krive informatore, pa je zamislio da će oduzeti Kaliniću kapetansku vrpcu pod izlikom da ne voli da mu je vratar kapetan momčadi.

Međutim, brzo je Pušnik shvatio da to nije dobar potez, da je Kalinić top klasa. Uostalom, on je hrvatski reprezentativac, slovenski stručnjak složio se s Kalinićevim odmorom nakon Europskog prvenstva, pričekao ga je i već u Oleksandriji dobio je kvalitetnu povratnicu...

>>Hrvatska drži mjesto za dva kluba u Ligi prvaka!

Komentara 2

FI
Fisherman
13:13 30.07.2016.

Pa taj Kalinic jednu tekmu odbrani fantasticno i onda sest katastrofalno...samo vi cekajte.Uostalom citam po svim medijima fantasticnu i opjevanu pobijedu protiv Ukrajinaca koji su jos prosle godine igrali u 2. lizi a sad su zavrsili 7 u njihovom prvenstvu.....sta je to uspjeh pobijediti takvu ekipu? Ruku na srce ti jadnici su u rangu 4. Zagrebacke lige a i tamo bi se borili da neispadnu.Ako to Hajduk mora slaviti.....na niske je grane pao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije