Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Dnipra

'Ispadanje od Hajduka ne bi bio neuspjeh, a znamo kakva nas atmosfera čeka'

Dnipro
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/4
27.08.2014.
u 18:31

- Hajduk je dobra momčad, pogotovo kod kuće. Igraju od noge do noge, očekuje nas teška utakmica. Pokušat ćemo razdvojiti njihovu srednju liniju i napad

Nogometaši Dnipra stigli su u Split gdje ih sutra očekuje uzvratni susret play-offa Europske lige protiv Hajduka. Ukrajinci imaju prednost od 2:1 iz prve utakmice, ali su svjesni da ih očekuje težak zadatak.

- Znam da nas očekuje optimistični protivnik i pun stadion, ali to je još jedan razlog više da spremni dočekamo susret. Očekujem otvorenu utakmicu s obje strane pa neka pobjedi bolja momčad. U drugom poluvremenu prve utakmice Splićani su izgledali vrlo dobro. Bili su jako opasni u napadu i na to moramo posebno obratiti pozornost u sutrašnjoj utakmici, rekao je trener Dnipra Miron Markevič.

U Splitu ih sutra očekuje paklena atmosfera, stadion je rasprodan.

- Igrati pred punim stadionom uvijek zanimljivo, i mi i Hajduk igramo napadački. Pritisak je uvijek tu. Mi nemamo imperativ, neće sezona biti proglašena neuspješnom ako ne prođemo, naš prioritet je prvenstvo Ukrajine. I ako ne prođemo, život će ići dalje.

Kapetan Ruslan Rotan zna što ih čeka.

- Hajduk je dobra momčad, pogotovo kod kuće. Igraju od noge do noge, očekuje nas teška utakmica. Pokušat ćemo razdvojiti njihovu srednju liniju i napad. Znamo kakva nas atmosfera čeka, mi znamo igrati pred našim i suparničkim navijačima.

>>Sve je na strani Dnipra. Osim Hajdukova optimizma i 30 tisuća ludih navijača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije