Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas s realom

Iskreni Iniesta: Osvajanjem kupa barem bismo spasili sezonu

Andres Iniesta
Foto: Reuters (Ilustracija)
16.04.2014.
u 11:55

- Naravno, to neće izbrisati činjenicu da smo ispali iz Lige prvaka, zbog čega smo jako razočarani. Ali, kup bi nam donio barem malu utjehu

Večeras se u Valenciji igra finale Kraljeva kupa. Real i Barcelona još će jednom odmjeriti snage, a gledatelji uživati u spektaklu. Barcelona je u maloj krizi, ispala je u Ligi prvaka, u prvenstvu je treća pa joj je kup najveća šansa za trofej.

- Imamo kvalitete, ali i snage da osvojimo kup. Real je vrlo jak i opasan i morat ćemo igrati svoju najbolju utakmicu da bismo ih savladali. Osvajanje Kupa donijelo bi nam radost i spasilo sezonu, rekao je Iniesta i dodao:

- Naravno, to neće izbrisati činjenicu da smo ispali iz Lige prvaka, zbog čega smo jako razočarani. Ali, kup bi nam donio barem malu utjehu. I, molim vas, ne otpisujte nas u prvenstvu, to još uvijek nije gotovo.

>>Jarni: Govorio sam i prije da će Modrić sigurno uspjeti u Realu

Komentara 1

DA
davos24
15:28 16.04.2014.

stvarno ne bi volio nikad igrati za ovakve klubove, to je uništavanje mladih života, vjerovatno je Deisler znao o čemu govori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije