Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA

Irski rekorder Robbie Keane oprašta se od reprezentacije

robbie keane
Press Association/PIXSELL
25.08.2016.
u 07:00

- Bilo je to sjajno putovanje za mene, koje je trajalo više od 18 godina, još od debija u irskom dresu 1998. godine. Uživao sam u svakom trenutku. Za mene je bila velika čast što sam više od deset godina nosio kapetansku vrpcu - izjavio je Keane

Irski 36-godišnji nogometaš Robbie Keane objavio je u srijedu da će prijateljska utakmica protiv reprezentacije Omana, koja je na rasporedu 31. kolovoza u Dublinu, biti njegov oproštajni nastup u dresu izabrane vrste.

Irski izbornik Martin O'Neill prvotno je stavio Keanea na popis kandidata za utakmicu s Omanom i kvalifikacijski sraz sa Srbijom 5. rujna, ali napadač LA Galaxyja je odlučio završiti svoju reprezentativnu karijeru bez sudjelovanja u novom kvalifikacijskom ciklusu za Svjetsko prvenstvo 2018.

Keane je za Irsku odigrao 145 utakmica i najbolji je strijelac u povijesti reprezentacije sa 67 pogodaka. Nekada je bio redovno član udarne postave, a izbornik O'Neill ga je na nedavnom Europskom prvenstvu u Francuskoj koristio kao zamjenu u dvobojima sa Švedskom i Belgijom.

- Bilo je to sjajno putovanje za mene, koje je trajalo više od 18 godina, još od debija u irskom dresu 1998. godine. Uživao sam u svakom trenutku. Za mene je bila velika čast što sam više od deset godina nosio kapetansku vrpcu - izjavio je Keane prilikom objave o oproštaju od reprezentativnog dresa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije