Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR IGORA FLAKA

Ipak ‘vozač kartinga’ smije misliti da onaj u ‘formuli’ vara

Lokomotiva - Dinamo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
20.04.2017.
u 12:04

Dinamo u sprezi s Hrvatskim nogometnim savezom, po sjevernokorejskom modelu ‘gazi’ preostali dio hrvatskog nogometa godinama. I ne bi bilo drukčije ni ove sezone da Dinamo nije oslabio, a Rijeka ojačala. Kranjčar, Petev i neki ‘tatini’ problemi su doveli u pitanje novu berbu eura u europskim kupovima te, naravno, mogu sniziti cijenu modrim nogometašima.

Smije li, pita se jedan kolega, ‘vozač kartinga’ odlučiti o sudbini ‘vozača formule 1’. Tako je parafrazirao situaciju u kojoj je ‘vozač kartinga’ amater iz Plomina Goran Kvalić iskoristio mogućnost koju mu dopušta Disciplinski pravilnik HNS-a, te je zatražio da se Dinamovu Alžircu, ‘vozaču formule 1’, sudi poslije suđenja. Pa tako jedan dnevnik, kao Dinamov odvjetnik, dijeli moralne lekcije, osporavajući legitimnost HNS-ovih propisa, doduše ne pravno, nego moralno.

Iskreno, meni taj cinker iz Plomina uopće nije simpatičan, još manje jer je navijač Rijeke, ovom prilikom izravnog Dinamova konkurenta, ali ću ga posebno cijeniti što je sjeo za kompjuter, napisao dopis, poslao ga u HNS i na taj način natjerao disciplinskog suca, k tome, osvjedočenog Dinamova navijača, što je sam potvrdio u jednom intervjuu, na najteži zadatak u dosadašnjoj karijeri. Suspendirao je Alžirca, no upitno je da li je za to bio nadležan. No, to je manje bitno.

Dinamo u sprezi s Hrvatskim nogometnim savezom, po sjevernokorejskom modelu ‘gazi’ preostali dio hrvatskog nogometa godinama. I ne bi bilo drukčije ni ove sezone da Dinamo nije oslabio, a Rijeka ojačala. Kranjčar, Petev i neki ‘tatini’ problemi su doveli u pitanje novu berbu eura u europskim kupovima te, naravno, mogu sniziti cijenu modrim nogometašima.

Kada je zapelo, uskočio je HNS i njihovi suci, koji na skandalozan i sramotan način zapravo još iznad površine drže modre. U suprotnom, već bi se na Rujevici sasvim dobro vidjeli obrisi nove tribine i povećanje kapaciteta stadiona. Poznajem puno Dinamovih navijača, koji se sramote i crvene, koji ne odlaze na maksimirski stadion već godinama, koji ne žele da im klub bude kao Crvena zvezda u Jugoslaviji.

Mezimac nogometnih struktura i sudačke organizacije. Stoga je ovaj potez običnog čovjeka iz Plomina zapravo glas protiv svih onih zaštićenih i privilegiranih. I poruka: možete koliko hoćete, ali ne možete dokle hoćete.

>>Dinamo se žalio, HNS dogovorio sjednicu za petak i možda poništi kaznu Soudanija!

>>Dinamo više nije pod nadzorom Uefe: Evo koliko su modri zaradili i potrošili u 2016.!

Komentara 19

TO
tomo300ac
15:05 20.04.2017.

Da bi se shvatila frustracija i kompleksi Flaka i njegova netrpeljivost prema Mamiću koju on prenosi na Dinamo, treba se znati geneza odnosa njih dvojice. Dakle obojica su iz Bjelovara. Flakov otac Rajko Flak bio je trener u Bjelovarskom klubu Mladost Ždralovi a tamo su svoje prve treninge imali tada klinci Zdravko Mamić i njegov stariji brat Stojan. Rajko Flak je nakon nekog vremena usmjerio braću Mamić prema Dinamu. Istovemeno Rajko Flak, osim što je bio lokalni nogometni trener, bio je i vojno lice i komandant JNA oblasti Bjelovar. Otud svjetonazorska netrpeljivost njegovg sina Igora prema Mamiću. A još veća netrpeljivost proizlazi iz činjenice što je njegov vlastiti otac, usmjerivši Mamića prema Zagrebu i Dinamu pokrenuo jednu uspješnu karijeru nogometnog djelatnika dok je njegov sin Igor u svojim 50-ima danas osoba koja jedva spaja kraj s krajem i svoje osobne životne frustracije iskaljuje na ovakav način. Tužno.

HO
Hotspot
15:07 20.04.2017.

danas flak, nakon delača, lisičkog ili kako se već zovu svi ti nazovi novinari, nastavlja tiradu dinamomrzaca protiv najpopularnijeg HR kluba! nevjerojatna je ta količina mržnje i neprijateljstva u zagrebačkom večernjem listu kontra dinama!!! može li netko zamisliti da novinari u slobodnoj dalmaciji godinama orekstrirano pljuju po hajduku??! i zato: dok ovi nazovi novinari ne odu, ja više niti lipe ne dam niti za tiskano niti za digitalno izdanje VL! no passaran!!!!

ED
europski dinamo
14:16 20.04.2017.

Napravite analizu suđenja pa ćete vidjeti da se Rijeka najviše okoristila sudačkim greškama. Naravno da to nećete napraviti jer furate svoju politiku koju na sreću samo mali broj navijača Dinama podržava. Uzalud vam trud....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije