Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tribine u bijelom i plavom

Internet gori. Leicesterov stadion izgledao kao skup Ku Klux Klana!

Leicester
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
14.03.2017.
u 23:42

Uoči utakmice rasprodani King Power stadion bio je u dvije boje - plavoj i bijeloj. No onaj dio tribina u bijelome zbog neobično postavljenih zastavica nalikovao je na veliki skup Ku Klux Klana

Leicester je protiv Seville trebao kod kuće pobjedu barem od 1:0 kako bi nadoknadio 1:2 iz prve utakmice i izborio četvrtfinale Lige prvaka. Lisci su u tome uspjeli, pobijedili su sa 2:0, a slavlje su osigurali Morgan (27) i Albrighton (54).

Uoči utakmice rasprodani King Power stadion bio je u dvije boje - plavoj i bijeloj. No onaj dio tribina u bijelome zbog neobično postavljenih zastavica nalikovao je na veliki skup Ku Klux Klana.

Stadion se polako počeo puniti, a navijači koji su došli ranije sjedali su ispred zastavica, iz daljine se činilo kao da imaju bijele kapuljače. Ovo je vrlo brzo postao hit na društvenim mrežama...

>>Lisci napravili čudo, preskočili Sevillu i izborili četvrtfinale

Komentara 3

Avatar patkovic
patkovic
00:42 15.03.2017.

ako su dali gol u gostima dosta im je bilo i 1:0 , ne?

Avatar -zztop-
-zztop-
10:41 15.03.2017.

Navijanje i puno djece na stadionu, atmosfera predivna.

DU
Deleted user
19:06 15.03.2017.

Prokleti navijači Leicestera zapalili internet. Zovite vatrogasce!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije