Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER NA POMOLU

Inter želi dovesti još jednoga Hrvata, sjajnoga Šimu Vrsaljka iz Sassuola

Šime Vrsaljko
Reuters (Ilustracija)
27.04.2015.
u 00:30

Šime je u Sassuolo stigao prošloga ljeta iz Genoe u transferu vrijednom 3,5 milijuna eura, a godinu ranije Genoa ga je otkupila od Dinama za 4,8 milijuna eura

Talijani nagađaju kako Inter želi dovesti još jednoga hrvatskog reprezentativca, braniča Sassuola Šimu Vrsaljka (23).

Tržišna vrijednost Zadranina je osam milijuna eura i on figurira kao jedan od najboljih desnih braniča talijanske lige. Vrsaljko je u dosadašnjem dijelu prvenstva zabilježio četiri asistencije u dresu Sassuola, a Inter se navodno upušta u bitku za njega s Juventusom i Tottenhamom.

Šime je u Sassuolo stigao prošloga ljeta iz Genoe u transferu vrijednom 3,5 milijuna eura, a godinu ranije Genoa ga je otkupila od Dinama za 4,8 milijuna eura. Za hrvatsku reprezentaciju ima 10 nastupa, bio je na SP-u u Brazilu...

>> Vrsaljko i Sassuolo potopili Inter i pokvarili Brozovićev debi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:23 27.04.2015.

Orujna vidiš kako te Dinamovce guraju u Hnl uz pomoć sudaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije