Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Fiorentina u golijadi pobijedila Inter, pogledajte Perišićev pogodak!

Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.04.2017.
u 22:49

Antonio Candreva sjajno je pronašao Perišića koji je mirno zakucao u mrežu domaće momčadi

Ivan Perišić zabio je pogodak za Inter u susretu 33. kola talijanske lige. Gledatelji u Firenci vidjeli su čak devet pogodaka u utakmici u kojoj je Fiorentina pobijedila Inter sa 5:4.

Hrvatski reprezentativac u 29. minuti bio je strijelac izjednačujućeg pogotka za 1:1. Antonio Candreva sjajno je pronašao Perišića koji je mirno zakucao u mrežu domaće momčadi.


Ivan Perisic Goal HD - Fiorentina 1-1 Inter... by Goal-Free-Kick

U 23. minuti Fiorentina je povela pogotkom Matiasa Vecine nakon lijepe asistencije našeg Hrvoja Milića. Gosti su poveli u 34. minuti, a strijelac je bio Mauro Icardi.

Početkom drugog poluvremena Fiorentina je imala priliku izjednačiti iz jedanaesterca. U 52. minuti Federico Bernardeschi nije uspio prevariti Interova vratara Samira Handanovića.

Domaćin je nešto kasnije u samo dvije minute okrenuo rezultat. Prvo je u 62. minuti Davide Astori zabio za izjednačenje, a za rezultatski preokret i vodstvo od 3:2 pogodio je Matias Vecino.

Khouma Babacar je s dva pogotka (70. i 79. minuta) povisio vodstvo Fiorentine (5:2). 

Golijadu u Firenci nastavio je Mauro Icardi. U 82. minuti je nakon Perišićeve asistencije smanjio na 5:3, a u drugoj minuti sudačke nadoknade zabio je i treći pogodak na utakmici (5:4).

Od prve minute u domaćem sastavu uz Milića igra i Milan Badelj, dok je za Inter Marcelo Brozović u igru ušao u 76. minuti.

U utakmici koja je igrana ranije Atalanta je pobijedila Bolognu sa 3:2.

>>Chelsea slavio protiv Tottenhama i plasirao se u finale FA kupa

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

IN
Inoha
02:25 23.04.2017.

Milic dobar skoro kao Pivaric ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije