Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osigurali naslov

Inter se nakon dvije godine vraća u prvu ligu!

Inter
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
23.05.2015.
u 20:27

Što se tiče ispadanja, uz Pomorac koji je ranije odustao, ispala je Bistra, a treći putnik tražit će se između Lučkog i Hrvatskog dragovoljca.

Nogometaši Intera odigrali su 1:1 protiv Dugopolja te na taj način kolu prije kraja potvrdili prvo mjesto i povratak u prvu HNL nakon dvije godine! Zaprešićanima je bio dovoljan jedan bod, ali do njega su došli prilično. Bez obzira na to što su dominirali, gosti su pet minuta prije kraja iznenađujuće poveli, ali njihovo slavlje trajalo je samo jednu minutu jer je domaćin izjednačio. Iz jedanaesterca je zabio Ilija Nestorovski, najbolji strijelac druge lige.

Po završetku utakmice upriličen je vatromet na stadionu, a igrači su proslavili bakljadom i šampanjcem na travnjaku. 

U ostalim utakmicama Sesvete su pobijedili Goricu sa 3:1 i po svemu sudeći oni će se nadmetati u kvalifikacijama za ulazak u prvu HNL. Segesta je sa 4:2 slavila u Vinkovcima protiv Cibalije, Rudeš kod kuće Bistru 1:0, dok su Imotski i H. dragovoljac odigrali 0:0. Lučko je bilo slobodno. Što se tiče ispadanja, uz Pomorac koji je ranije odustao, ispala je Bistra, a treći putnik tražit će se između Lučkog i Hrvatskog dragovoljca. A izglednije je da će se spasiti Lučko, koje u posljednjem kolu igra kod kuće s Rudešom, a ima i dva boda više.

Komentara 19

DU
Deleted user
08:33 24.05.2015.

Bit će tramvaj liga stvarno. Samo vam još Hajduk smeta. Pa kad ih izbacite najbolje bi bilo da se i odcjepite i postanete mamićland. Pa idite na more u portorož...

Avatar blue screen
blue screen
20:48 23.05.2015.

Sad će kme kme kme

D2
Dubravko_23
11:31 24.05.2015.

Naravno, veće sredine daju više klubova. U engleskoj ligi je trenutno 6 klubova iz Londona u prvoj ligi, u Španjolskoj 4 iz Madrida i uže okolice. I to je ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije