Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspavanka u Zaprešiću

Inter i Osijek podijelili bodove

Inter Zaprešić - Osijek
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
27.11.2015.
u 18:00

Inter je dominirao, a najveću prigodu imao je sredinom drugoga dijela kada je svog vratara zamalo prevario Šarić

U utakmici 18. kola Prve HNL Inter iz Zaprešića i Osijek igrali su 0:0. 

Inter je dominirao, a najveću prigodu imao je sredinom drugoga dijela kada je svog vratara zamalo prevario Šarić. Nekadašnji kapetan Intera, danas član Osijeka. Nespretni Šarić ramenom je nakon ubačaja Mazalovića loptu poslao pokraj svoje vratnice.

Posljednju prigodu na utakmici domaća je momčad imala u 87. minuti kada se nakon kornera s lijeve strane pred vratima Mikulića nisu najbolje snašli Mazalović i Nestorovski.

Pred 100 gledatelja na ŠRC Zaprešić sudio je Marić iz Daruvara.

Inter sada ima 20 bodova te se nalazi na šestom mjestu ljestvice s bodom i utakmicom više od sedme Istre 1961, dok je Osijek ostao deveti sa 15 bodova, dva manje uz utakmicu više od osmog Slavena Belupa, a sedam više uz utakmicu više od posljednjeg Zagreba.

Na vrhu je Rijeka sa 35 bodova, drugi Dinamo ima 33, a treći Hajduk 32 boda.

>>Spas za Arijana Ademija u Četvrtoj ligi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije