Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvati oduševljavaju

Iniesta nahvalio 'dinamičnog' Halilovića, a Nijemci 'eksplozivnog' Olića

halilović, olić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
25.07.2014.
u 14:45

- Olić će vježbati udarce preko glave dok će većina mlađih suigrača već biti u svlačionici - dive se Nijemci.

Mladi hrvatski veznjak Alen Halilović dobio je mnogo pohvala nakon debija u dresu Barcelone protiv Recreativa u Huelvi. Andres Iniesta također je bio zadovoljan nastupom igrača pristiglog iz Dinama.

- Vidjeli smo da Halilović ima veliku kvalitetu i da je jako dinamičan. Ima puno prostora za napredak - pohvalio je 18-godišnjaka Iniesta za kojeg se očekuje da će biti budući kapetan Barce.

A Nijemci su pak oduševljeni drugim hrvatskim reprezentativcem, Ivicom Olićem, koji je na pripreme svog Wolfsburga stigao tri dana prije zakazanog termina.

- Olić guta kilometre i oštar je poput noža. Ništa ovom 34-godišnjem napadaču nije teško. A eksplozivnim sprintevima ostavlja bez daha - stoji na stranicama Bundeslige gdje se podsjeća kako je Ola odigrao 199 utakmica u njemačkom prvenstvu te postigao 65 pogodaka. Jubilarnu 200-tu će odigrati protiv bivšeg kluba Bayerna.

- Olić će vježbati udarce preko glave dok će većina mlađih suigrača već biti u svlačionici - dive se Nijemci.

>>Halilović nakon sjajnog debija: Sretan sam, svi su dobri prema meni

>>Ivica Olić ne miruje, zabio je pogodak za Wolfsburg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije