Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojavio se i video

Incident na Malti: Potukli se Hrvati i Srbi, ima i ozlijeđenih!

Neredi na Malti
Foto: Screenshot
1/3
13.10.2015.
u 08:46

Nakon dolaska policije, dio sudionika je pobjegao, dok su ostali privedeni, a lokalna policija odlučila je zatvoriti sve obližnje lokale.

Navijači hrvatske reprezentacije, koji su na Maltu stigli unatoč zabrani HNS-a, noćas su se sukobili s djelatnicima osiguranja iz Srbije koji rade za striptiz-klub White Palace u središtu Pacevillea na Malti.

Kako javljaju srbijanski mediji, sukob je bio prilično žestok te ima i ozlijeđenih, a daljnju eskalaciju spriječila je policija koja je brzo intervenirala i uhitila nekoliko osoba. Navodi se da je nastala velika materijalna šteta, u tučnjavi su se koristili razni predmeti, zrakom su letjele boce, stolice i stolovi te je razbijeno nekoliko okolnih lokala.

Nakon dolaska policije, dio sudionika je pobjegao, dok su ostali privedeni, a lokalna policija odlučila je zatvoriti sve obližnje lokale.

Podsjetimo, Hrvatska danas na Malti igra odlučujuću utakmicu za plasman na Europsko prvenstvo, a HNS je odlučio zabraniti dolazak naših navijača upravo zbog sličnih nemilih scena koje su se u posljednje vrijeme događale. 

>>Dan kad se svaki Hrvat morao osjećati kao agresor

>>Malta je zadnja šansa za one koji žele prekid

>>Hrvatski navijači očajnički traže ulaznice na Malti: 'Bez brige, bit ćemo na stadionu'

>>Hrvatski navijači neće moći kupiti ulaznice

Komentara 174

Avatar unfeeling
unfeeling
09:01 13.10.2015.

Navijači? Malo morgen.

ZO
zoom
09:02 13.10.2015.

jel to partija šalje plaćenike da neredima izbace hrvatsku sa EUR-a? sram vas može biti! hrvatski narod će vam to naplatiti na izborima!!!!

IS
isljednik
09:05 13.10.2015.

crvena UDBA ne miruje, već su na malti kako bi izazvali nerede i nas izbacili!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije