Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon pobjede

Modrić: Dugo nismo u kvalifikacijama odigrali ovakvu utakmicu

Luka modrić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
14.10.2014.
u 08:45

Odradili smo jako dobar posao u dosadašnjem ciklusu kvalifikacija, naglašava Raketa.

Reprezentacije dugo vremena nije izgledala kao protiv Azerbajdžana u Osijeku. Možda još od Walesa koji je također pao u Gradskom vrtu u kvalifikacijama za SP. Slaže se s time i Luka Modrić.

- Jako dugo vremena nismo u kvalifikacijama odigrali ovakvu utakmicu. Na dobrom smo putu i samo tako trebamo nastaviti, a do Italije imamo još mjesec dana, što je sasvim dovoljno vremena da ispravimo nedostatke – kazao je Modrić.

Ivanu Perišiću travnjak u Osijeku baš leži, u tri utakmice reprezentacije u Gradskom vrtu postigao je četiri pogotka (dva puta je bio strijelac protiv Malija u prijateljskom ogledu uoči Svjetskog prvenstva) i još jednom asistirao.

- Fantastičan ambijent, prolazili su me trnci dok sam bio na terenu. Svejedno mi je gdje će reprezentacija igrati sve dok na tribinama imamo ovakav ambijent – dodao je Perišić.

Ako se Ivana Rakitića pita, on bi želio opet u Gradski vrt.

- Odradili smo jako dobar posao u dosadašnjem ciklusu kvalifikacija. Ako Bog da, opet ćemo se vidjeti u Osijeku – kazao je.

>>Reprezentativci složni: U Osijeku ne možemo odigrati loše!

>>Kovač: Presretan sam, ovo nitko nije mogao očekivati

Komentara 17

DU
Deleted user
09:32 14.10.2014.

Divna vecer za pamcenje,hvala nasim vatrenima,hvala publici.

Avatar franioprvi
franioprvi
09:58 14.10.2014.

Razlika je bila u tome sto smo imali veci i visoki presing pri gubitku lopte. Jos Kova treba da proradi ( bas nema srece ) a i Raketa mora biti agresivniji.

SE
sestrićna
10:48 14.10.2014.

ne veselite se previše..sad z.stevanović pusići pupovci kuju planove kako kazniti hrvate..to su im omogućili jugofili na vlasti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije