Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sramotan čin

Ima li u Dinamu još mjesta za Machada nakon srednjeg prsta navijačima?

Machado
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
28.07.2015.
u 22:56

Portugalac je prvo podigao jednu ruku, pa ju je stavio uz uha, a onda, kad je već bio kod klupe za pričve, podigao je obje ruke pokazujući srednji prst.

Ne sjećamo se kad je neki igrač Dinama na tako sramotan način 'počastio' zagrebačku publiku kao Portugalac Machado tijekom prve utakmice 3. pretkola Lige prvaka s Moldeom.

Bilo je bacanja dresova, svakojakih dobacivanja i prostačenja, no rijetko kad se dogodi da igrač u naletu bijesa svojim navijačima pokaže srednji prst.

A upravo to učinio je Machado kad je u 65. minuti napuštao igru. Ispraćen je zvižducima jer gledatelji nisu bili zadovoljni rezultatom, ali niti njegovom igrom.

Portugalac je prvo podigao jednu ruku, pa ju je stavio uz uha, a onda, kad je već bio kod klupe za pričve, podigao je obje ruke pokazujući srednji prst prema zapadnoj tribini. Sudac mu je potom, zasluženo, dodijelio crveni karton.

Ubrzo ćemo vidjeti na koji način će klub sankcionirati neprimjereni potez svog veznjaka, a vi nam u našoj anketi ispod članka ponudite svoje mišljenje.

>>Pivarić: Bili smo bolji i zaslužili više od remija, u uzvratu prolazimo!

>>Dinamo u blijedom izdanju remizirao s Moldeom na Maksimiru!

>>Sjajan gol Pašalića, Srna i Eduardo do remija u Istanbulu, slavlje Pranjića i Petrića

Komentara 64

BI
billynik
23:22 28.07.2015.

Ja bi izbacio Dragu Ćosića, svaki put moram utišati ton TV jer me ovaj liku ubi svojim glupostima, on bi najsretniji bio da je Dinamo primio 3 komada pa da može pljuvati po Dinamu i Mamićima.

DU
Deleted user
23:12 28.07.2015.

potjerat ga u tri p... m...., ali ne samo njega.....i pod hitno trebamo trenera jer ovo kretensko silovanje lopte kroz sredinu ne mogu vise gledati

TH
than
23:19 28.07.2015.

Normalno da treba letiti van. Ako igras navikni se i na navijanje i na zvizduke. Ako klub lose igra suti, cak i, ako nisi kriv. Na kraju krajeva dobiti ces dobru placu. Mada je Dinamo ove sezone izrazito los. Jednostavnoo treba pravog trenera, a Zoki jedino moze posluziti kao nosac vode igracima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije