Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrtfinale kupa

Prijetila odgoda, no Inter i Dinamo ipak će igrati od 17 sati!

Inter Zaprešić
Foto: Facebook
1/2
10.02.2016.
u 15:33

Zbog obilne kiše, koja posljednja dva dana neprestano pada, igralište je u lošem stanju.

Djelatnici zaprešićkog Intera od ranog jutra vode bitku s natopljenim igralištem koje je zbog obilne kiše koja posljednja dva dana neprestano pada u lošem stanju. Susret četvrtfinala Kupa s Dinamom na rasporedu je u 17 sati, a cijelog dana bilo je upitno hoće li suci odobriti igranje u takvim uvjetima.

Iz zaprešićkog su kluba na stranici na Facebooku objavili kako će suci s kapetanima momčadi odluku o tome hoće li se danas igrati donijeti u 15.15 sati te je u to vrijeme stigla i potvrda o igranju.

 

UTAKMICA SE IGRA!!! #divInter

Posted by NK Inter-Zaprešić on 10. veljača 2016

 

Podsjetimo, ovaj susret trebao se igrati još u prosincu prošle godine, no odgođen je, a nakon toga uslijedila je bura reakcija.

Iz Splita su krenule optužbe da je Dinamo odgodio utakmicu zbog predstojećeg derbija s Hajdukom u Maksimiru, a trener Zoran Mamić ironično je odgovorio da je Inter tražio odgodu te da su plavi to teška srca i prihvatili. Povjerenik za kup-natjecanje, Neven Kolić, potom je objasnio da je utakmica odgođena zbog Dinamova nastupa u Ligi prvaka protiv Bayerna, a odluka o odgodi donesena je na sastanku još 29. listopada.

Nastup u polufinalu Kupa već su izborili Hajduk, Rijeka i Slaven Belupo.

>>Nezgodan Inter, nevrijeme i brojne ozljede muče Dinamo na početku sezone

>>Ciljevi Dinama su jasni, želimo obraniti naslov prvaka i osvojiti Kup

Komentara 9

ED
europski dinamo
13:40 10.02.2016.

Stigla Brbiceva zalba o neregularnosti?

DH
dalibor.hren
15:51 10.02.2016.

Mamić je kriv i Hajdug treba proglasiti pobjednikom kupa!

ST
Stipan
13:17 10.02.2016.

I nebo plače za Mamićem toliko da je i igralište poplavilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije