Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Mamić

'Igračima sam rekao da mi je već dosta tog prokletstva u Europi!'

Zoran Mamić
Goran Stanzl/PIXSELL
18.09.2014.
u 22:05

- Čestitke momčadi na fantastičnoj pobjedi, ovom rezultatu i svemu što su pružili večeras. A kada ova momčad izvrši sve svoje zadatke to otprilike ovako izgleda

Dinamo je uvjerljivom pobjedom protiv Astre krenuo u novui sezonu Europske lige. Pobjeda 5:1 razveselila je zaljubljenike u nogomet u Hrvatskoj, a presretan je bio i Zoran Mamić.

- Čestitke momčadi na fantastičnoj pobjedi, ovom rezultatu i svemu što su pružili večeras. A kada ova momčad izvrši sve svoje zadatke to otprilike ovako izgleda. Hvala i publici koja je stvorila sjajnu atmosferu, vjerujem da će ih ubuduće biti i više. Želio bih da navijači prepoznaju vrijednost ove momčad, ovaj rezultat, te da će podržati ovu momčad prema novim pobjedama. Astra nije bila na razini na kojoj je bila protiv Lyona, ali mi im nismo dali da razviju svoju igru.

Salzburg i Celtic odigrali su 2:2, što je dobro za Dinamo.

- Lijepo je za nas da su osvojili samo po bod, jer to govori o izjednačenosti grupe. Ali sutra je novi dan, a mi sportaši ne možemo živjeti u prošlosti.

Ipak je malo je potegnuo ručnu kočnicu.

- Dinamo nije favorit skupine nakon ove velike pobjede, ne može to biti pored Salzburga i Celtica. No, stojim kod onog što sam rekao, da je ovo najjači Dinamo u zadnjih deset godina i samo da nas zaobiđu ozljede i bit će još predstava kao što je bila ova.

Otkrio je i kako je motivirao igrače.

- Vjerujte mi, prije izlaska na teren kazao sam igračima "pun mi je ku... tog prokletstva i takvih priča. Izađite na teren, dajte sve od sebe, uživajte i pobijedite.

Pohvalio je Soudanija.

Gledajte, s njim sam imao posebni razgovora, čak i nekakvih borbi. Ali, evo sada je pravi, konačno ide u dobrom smjeru. Naši su razgovori dali ploda, zaključio je trener Dinama.

>>Dinamo na krilima sjajnog Soudanija razbio Astru 5:1!

Komentara 2

DU
Deleted user
22:42 18.09.2014.

Bravo Mamiću. Taktički odlična utakmica. Nisu ovi tak slabi koliko im mi nismo dali igrati.

FU
FULL
23:10 18.09.2014.

Čestitka Dinamu na visokoj pobjedi i odličnoj igri! Konačno više i vrijeme je. Dijelim mišljenje, ovo je stvarno najjača postava Dinama u zadnjih 10-tak godina i bilo bi šteta ne iskoristiti sve njezine atribute do maksimuma a jedan veliki problem bi svakako mogle biti ozljede, daj Bože nikako! Sutra je novi dan, spremite se za novi susret i treninge koristite do maksimuma izdržljivosti, jedino na taj način će te uspjeti dalje. Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije