Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj crnom nizu

Igrači Splita dugo su slavili: Onaj tko nije prošao sve ovo, ne zna kako to izgleda

RNK Split - Slaven Belupo
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
21.10.2016.
u 21:29

- Nismo imali pravu energiju, nije bilo agresivnosti, ne izgledamo dobro. Već duže vrijeme ne možemo pronaći balans, predstoji nam puno analize, kazao je Kopić

Duga 223 dana i 21 odigranu utakmicu čekali su igrači Splita kako bi proslavili prvenstvenu pobjedu. Davno je bio ožujak, tada je Split u Koprivnici s 1:0 svladao Slaven Belupo. Moralo je od tada proći nekoliko krugova prvenstvenih utakmica da bi u Park mladeži stigao Slaven Belupo, omiljena mušterija "crvenih". Momčad Željka Kopića stradala je s 3:0, a junak pobjede je Domagoj Boljat, nekadašnja velika nada Hajduka, koji je zaobilaznim putevima tražio put od prve lige. Dečko je igrao po nižim ligama, u međuvremenu završio fakultet i sada našao svoje mjesto u prvoj ligi. Boljat je odličnim udarcem zabio gol u 39. minuti, pa asistirao Ugrini u 55. minuti, a točku na "i" stavio je Pavlovski. Sada je Split srušio taj svoj niz bez pobjede, a u njemu je Slaven Belupo, koji jedanaest utakmica zaredom ne zna za pobjedu. 

- Nismo imali pravu energiju, nije bilo agresivnosti, ne izgledamo dobro. Već duže vrijeme ne možemo pronaći balans, predstoji nam puno analize, preispitivanja i kvalitetnog rada. Ušli smo u popriličnu rupu, moramo se bacati na glavu kako bismo okrenuli stvari - kazao je Slavenov trener Željko Kopić.

Igrači Vjekoslava Lokice dugo su slavili pobjedu. Kako i ne bi...

- Onaj tko nije prošao sve ovo, ne zna kako to izgleda. Pokazali smo želju, lako mi je govoriti sada kada smo pobijedili, ali cijelo ovo vrijeme bilo je teško - rekao je Lokica. 

>>Split napokon prekinuo niz od 21 utakmice bez pobjede!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije