Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasluženo slavlje

Igrači Rijeke: Ovo nam je nagrada, idemo u Sevillu po prolaz

Rijeka - Standard
Nel Pavletić/Pixsell
28.11.2014.
u 09:17

Čak i ako ne uspiju pobijediti u gostima kod branitelja naslova, nitko im to neće zamjeriti. Rijeka je odigrala puno odličnih utakmica, pogotovo kod kuće, i postala respektabilan europski klub

Nogometaši Rijeke odigrali su sinoć odličnu utakmicu i pobijedili Standard sa 2:0. Momčad Matjaža Keka na terenu je djelovala uigrano, disciplinirano i trkački moćno, što je rezultiralo s važna tri boda. Riječani su treću u skupini sa sedam bodova i još su u igri za prolaz dalje. Naravno, bit će jako teško pobijediti u Sevilli, ali ništa nije nemoguće.

- Nedavno sam rekao da Rijeka rijetko gubi po kiši i upravo zbog toga mi je drago da smo nepobjedivi ovdje pod stijenama. Nadali smo se potajno pobjedi, dobro radimo cijelu sezonu i ovo je nagrada ovoj divnoj publici. Sevilla je odlična momčad, prošlosezonski pobjednik Europske lige, ali nemamo što izgubiti. Idemo u Španjolsku pružiti svoj maksimum, rekao je Ivan Močinić, a nadovezao se Marko Lešković:

- Bilo je užitak igrati ovakvu utakmicu. Šteta što nismo zabili još poneki pogodak jer smo imali prilika ali najbitnija su ova tri boda. I dalje smo u igri za prolazak dalje, idemo u Sevillu po prolaz i dat ćemo sve od sebe da ga ostvarimo.

Čak i ako ne uspiju pobijediti u gostima kod branitelja naslova, nitko im to neće zamjeriti. Rijeka je odigrala puno odličnih utakmica, pogotovo kod kuće, i postala respektabilan europski klub. A nadu im uoči posljednjeg kola nitko ne može oduzeti, a svi vjerujemo da mogu do još jednog iznenađenja.

>>'Sve je otvoreno. Svi znaju što je Sevilla, ali sada i Rijeka nešto znači'

Komentara 5

Avatar petrolio
petrolio
10:47 28.11.2014.

čestitke rijeci! sad se vidi što znači kad na klupi imaš trenera, a ne antitalenta mamića koji sa 50% boljim igračima nije uspio ni pola onoga što je napravila rijeka!

DU
Deleted user
10:26 28.11.2014.

Rijeka je jedina trenutno svjetla strana naseg nogometa. I dok ostali "velikani" HNL stagniraju, Rijeka napreduje. Hajduk se poceo baviti politikanstvom, filozofiranjem i sitnim kokosarenjem mjesto nogometom, a Dinamo ima legiju netalentiranih (cast izuzecima) pojedinaca s losim trenerom . A HNL trebaju bar 4 kluba razine Rijeke.

LE
LeonardS
09:59 28.11.2014.

Bravo Rijeka, ovi naši novinari napišu tri članka o gubitniku a vas jedva da spomenu, baš smo ravnopravni, sramite se , na kraju će te biti gubitnici kao i ovi sportski, bravo Rijeka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije