Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaludio Madrid

Igrači Reala obožavaju Modrića, evo što misli Brazilac Marcelo!

Luka Modrić, Marcelo
Foto: UESyndication/PIXSELL
30.01.2015.
u 18:59

U siječnju se i na terenu vidjelo koliko im nedostaje jer se zaredalo nekoliko loših rezultata, a 'realovci' su izjavljivali kako žele što skoriji povratak njihova motora

Kada je Luka Modrić dolazio u Real, mnogi su govorili kako se neće snaći u skupini prepunoj velikih zvijezda. Ni mediji mu tada nisu bili naklonjeni, a ako je vjerovati listovima bliskim klubu, nije mu vjerovao ni predsjednik Florentino Perez. On je navodno želio da prednost dobiju Španjolci Isco i Illarramendi.

No, Luka je sve razuvjerio i postao miljenik u Madridu. Navijači mu cijelo vrijeme skandiraju, trener ga preferira, mediji hvale, a suigrači – obožavaju.

Gotovo da ne postoji igrač Reala koji javno nije progovorio o Luki u superlativima, sve ih je oduševio svojom skromnošću. Najbolje se to vidjelo nakon što se Modrić ozlijedio na reprezentativnom okupljanju pa su mu igrači Reala u utakmici protiv Elchea dali ohrabrenje i istrčali u majicama s natpisom 'Animo Luka'.

Vidjelo se to i na klupskom SP-u kada su ga suigrači zvali da im se pridruži u Maroku uoči finala. Luka je bio na terapiji, ali je privatnim zrakoplovom stigao na susret i sa suigračima proslavio naslov.

U siječnju se i na terenu vidjelo koliko im nedostaje jer se zaredalo nekoliko loših rezultata, a 'realovci' su izjavljivali kako žele što skoriji povratak njihova motora. Hrvatskom veznjaku sada je preostalo još samo tri tjedna oporavka, što iznimno veseli navijače.

Veseli to i Garetha Balea, koji je prije nekoliko dana pričao o velikom prijateljstvu s Lukom, kojeg poznaje još iz Tottenhama, a koji mu je najviše pomogao u prilagodbi u Realu. Sinoć je, pak, na red došao i Brazilac Marcelo koji je na Facebooku objavio fotografiju s Modrićem i napisao:

"Moj veliki brat".

O njihovu prijateljstvu svjedoče i fotografije sa SP-a u Brazilu koje je objavio sam Marcelo, a na kojima pozira u hrvatskom dresu s brojem 10. Naravno, riječ je o Lukinu dresu. U svakom slučaju, naš razigravač ne može se požaliti na status u klubu...

>>Gareth Bale odao veliko priznanje Luki Modriću: 'Mogu mu samo zahvaliti'

Komentara 17

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
19:25 30.01.2015.

hihihihihih..kad jJanezi laprdaju o nogometu to je kao da ti slijepac opisuje zalazak sunca...hihihihihihih!Hrvat se proda u 36.godini u ozbiljan klub a Slovenci svoje ne mogu ni dartovati!!!!!Hihihihihihihi....više je Mamić prodao nogometaša u zadnjih 15 godina nego je Slovenija ostvarila od izvoza!!!!!Hihihihihih

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
20:07 30.01.2015.

@Marsijanac..kako će im ići u hrvatskoj koloniji Todorićstanu!!!Hihihihihihihi moš zamisliti Hrvatska ima 200 bogatih obitelji a Janezi dvije ..Todorića i Tedeschija...hihihihihih..nije im lako

LA
LacoLaco
21:29 30.01.2015.

Ljudi Bozji, kaj uopce odgovarate JANEZU. Ljeci si komplekse na tudjem uzrujavanju. Zapamtite; nije vazno kaj se govori nego tko govori. On (mozda ona) provocira i smije se kako neki reagiraju. Nek ode u Doboj u osvoju otadzbinu i nek se tamo "leci".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije