Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA ATMOSFERA

Igrači Hajduka uoči derbija s Dinamom otišli na paintball

Hajduk paintball
Foto: hajduk
1/5
28.09.2016.
u 16:29

Atmosfera je u taboru bijelih upravo onakva kakva i treba biti pred najveći derbi hrvatskog sporta.

Uprava Hajduka na čelu s predsjednikom Ivanom Kosom i stožer koji je predvodio glavni trener Marijan Pušnik s jedne strane, a s druge kapetan Lovre Kalinić i njegovi igrači. Jedni protiv drugih. Bez pardona. I kompromisa. U 120 minuta "bitke" hajdukovci su iznimno ovaj put bili na suparničkim stranama, veselo i zabavno bilo ih je pratiti u nesvakidašnjim ulogama (i opremi prije svega) na terenima Salona Paintballa u Mravincima gdje im je ljubazni domaćin bio tajnik Mirko Šimić.

Nakon što su do zuba bili naoružani uputama i pravilima, kako bi igra protekla u duhu fair-playa, ali i maksimalne sigurnosti, adrenalin se u mravinačkoj šumi mogao početi nožem rezati. Svaka je bitka trajala po dvadeset minuta, bilo ih je nekoliko. A tko je pobijedio? Koga je manje puta pogađalo? Činilo nam se da je nekako sve bilo podjednako, za nijansu na ovu ili na onu stranu... 

No, o pobjedniku se dugo nije ni razmišljalo, trening na Poljudu, pa dvosatni paintball očekivano je istisnuo mali umor u prvi plan. No i osmijehe i zadovoljstva na licima. A poglavito u trenutku kad su stigle – torte. Za iznenađenje Franu Tudoru koji je jučer proslavio rođendan i Francku Ohandzi koji slavi danas.

Atmosfera je u taboru bijelih upravo onakva kakva i treba biti pred najveći derbi hrvatskog sporta.

>> Hajdukov trener: Poruka Dinamu? Sada smo mnogo ozbiljniji...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije