Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U SPLITU

Pogledajte kako su igrači Dinama proslavili 10. naslov prvaka zaredom

Dinamo slavlje
Printscreen Youtube
03.05.2015.
u 08:37

Igrači Dinama su uz nezaobilazne 'selfije' krenuli sa slavljem već u svlačionici, a kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Dinamo je sinoć na Parku mladeži uvjerljivo svladao Split (5:1) te tako teoretski osigurao naslov prvaka Hrvatske. Modrima je to čak 10. naslov prvaka zaredom te 17. otkako je samostalne Hrvatske.

Igrači Dinama su uz nezaobilazne 'selfije' krenuli sa slavljem već u svlačionici, a kako je to izgledalo pogledajte u videu.

- Kroz cijelu sezonu smo pokazali da smo najbolji, zasluženo smo prvaci. Moji igrači imaju razloga za slavlje, mogu popiti i koje piće - rekao je trener Zoran Mamić.

>> Dinamo protutnjao Splitom i osvojio 10. naslov zaredom!

 

[VIDEO] DINAMO JE ŠAMPION! WE ARE THE CHAMPIONS!

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Saturday, 2 May 2015
Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Dinamovac
Dinamovac
10:18 03.05.2015.

Dinamo je moj najdraži klub i uvijek ću navijati za njega.

DI
dinamojavolim1
09:25 03.05.2015.

jos vise me veseli igra,jucer su odlicno odigrali,pogotovo klinci bilo bi lijepo da se maksimir donekle napuni za finale kupa i da pozdravimo decke,zasluzili su

SO
sonce
09:46 03.05.2015.

Dansa će naš Zadar razturiti bijednog hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije