Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka postala hit

O ovome priča cijela Srbija: Nogometaš Partizana 'ismijao' premijera Vučića!

Aleksandar Vučić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
18.03.2015.
u 20:43

"Čestitam nogometašu Partizana Grbiću. On me je na veoma duhovit način pobijedio. Istovremeno se ispričavam njemu i njegovim kolegama"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić prije nekoliko dana gostovao je u emisiji "Upitnik" na RTS televiziji i dao izjavu koja je uvrijedila navijače i igrače Partizana. Vučić je rekao da je on navijačima tog kluba kriv za sve i da mi pogrdno skandiraju čak i kada igrači spomenutog kluba ne realiziraju priliku jer imaju dvije lijeve noge.

To nogometašima i nije baš najbolje sjelo, a Petar Grbić odgovorio mu je na duhovit način. Naime, danas je igrana utakmica polufinala Kupa protiv Jagodine, a kada je Grbić postigao pogodak, otrčao je do klupe i zatražio kopačku kako bi obuo dvije lijeve. Njegova reakcija oduševila je navijače, a dojmila se čak i "prozvanog" premijera.

– Čestitam nogometašu Partizana Grbiću. On me je na veoma duhovit način pobijedio. Istovremeno se ispričavam njemu i njegovim kolegama zbog nesmotrenosti koju sam napravio prethodne večeri. Želim im mnogo uspjeha – napisao je Vučić na Twitteru.

>>Sjedio na klupi za pričuve kada ga je uhvatila nužda. Pogledajte što je napravio...

Komentara 34

Avatar zagorac2
zagorac2
06:38 19.03.2015.

stvarno vas vise necu kupovati

Avatar zagorac2
zagorac2
06:36 19.03.2015.

ovo pisete za pusicku i njezine cetnike jer nas Hrvate ova glupost stvarno ne interesira

DU
Deleted user
08:23 19.03.2015.

Ne interesira me i vecinu Hrvata,ko prdne u srbiji,to nije normalno,redakcija puna srba ili sto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije