Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo Hajduk pa Dinamo

Igrač Cibalije emotivnom porukom dirnuo Hrvatsku: 'Mali smo, jadni, ali naš inat nema cijenu!'

Ultrasi
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/11
27.02.2017.
u 14:46

"Imam 29 godina, koprcam se po hrvatskoj ligi 10 godina. Pola od tih 10 u svojoj Cibaliji. Ali sad me boli srce i duša!"

Nogometaš Cibalije Tomislav Čuljak nikad u životu nije napisao status na Facebooku zbog neke utakmice, ali ove sezone to se promijenilo. Oglasio se u čak dva navrata, nije mogao šutjeti kad se ide protiv njegova kluba.

Prvi put se oglasio u prosincu ove godine nakon utakmice protiv Hajduka. Cibalia je tada izgubila 1:2, a Splićani su preokrenuli u samoj završnici koja je bila prilično burna. U središtu pozornosti bio je sudac Frković koji je pokazao čak četiri crvena kartona. Kod Cibalije su isključeni Šimunac (76.), Filipović (89.) i Čuljak (90.+5), a kod Hajduka je crveni karton dobio Jefferson (90.+5).

"Imam 29 godina, koprcam se po hrvatskoj ligi 10 godina. Pola od tih 10 u svojoj Cibaliji. Ali sad me boli srce i duša. Pola je prvenstva prošlo, možda je naša kvaliteta upitna, mali smo, jadni, nemamo para i još nam i to uzimate, to jedino što nas drži. Svjesni smo da smo usrani već 18 kola, da je to dno dna. Prvi se stavljam da me se otjera ako će naša Cibalia biti bolja. Ali ovo nije Hajduk, ovo je sramota. To su pokazali i njihovi navijači", napisao je tada Čuljak.

Jučer nije nastupio u utakmici protiv Dinama, ali sudačka odluka s kraja susreta, koja ponovno nije išla u korist njegova kluba, opet ga je razljutila.

"Da ne bude zabune kako sam imao nešto protiv Hajduka jesenas pošto se sad vidi da smo filijala. Sada onaj status ide na update… Ista predstava, samo izmjena glumaca… Cirkus ide dalje… Mali smo i dalje, jadni, derite nas koliko hoćete, ali naš inat nema cijenu… sad je inat na MAKSIMUMU… Dečki, svaka čast za danas", napisao je emotivni Čuljak te oduševio navijače iz cijele Hrvatske.

>>Čuljak: Ovo je sramota. Hajduk ima ime i navijače koji su im pokazali kako su uzeli bodove danas...

Komentara 3

PE
peroskretnicar
14:59 27.02.2017.

Nakon utakmice Cibalia-Dinamo navijači Dinama ogorčeni na krađu i osjećaju se posramljeno. Nakon utakmice Cibalia-Hajduk navijači Hajduka opravdavaju krađu i osjećaju se ponosno.

HR
Hrabraja
20:01 27.02.2017.

Ovo protiv dinama je mila beba prema onome protiv Hajduka. Ono je krada stoljeca

ER
eragram
08:04 28.02.2017.

Ovo protiv Dinama je krađa 1 boda a protiv Hajduka su im sva 3 pokradena. I još 3 igrača isključena. To je očito nekima sasvim prihvatljivo ponašanje kada se radi o Hajduku, ali čim se nešto zgriješi u korist Dinamaa traže se ostavke, kaljuža, lopovluk....i sl. Podilazi se glasnoj manjini umjesto da se podrži šutljiva većina koja je gladna dobrog nogometa, bez obzira tko ga prezentira. I neka pobijedi nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije