Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Igor Tudor želi dovesti Andreja Kramarića u PAOK!

Andrej Kramarić
Foto: Press Association/Pixsell
21.12.2015.
u 00:45

Vodeća momčad prvenstva Engleske i trener Ranieri ne računaju na Kramarića. No, teško da bi ga prodali, platili su ga 10 milijuna eura

Igor Tudor želi dovesti hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića! I neki su grčki mediji u nedjeljnim izdanjima objavili tu informaciju, Kramarić je nezadovoljan jer ne igra u zahuktalom Leicesteru (bio je u subotu na klupi u Leicesterovoj 3:2 pobjedi u Liverpoolu protiv Evertona!) i Tudor je osjetio da je sad možda trenutak da se Kramarića privoli da na zimu dođe barem na posudbu u Grčku. Kramarićev zastupnik Boško Balaban potvrdio je informaciju o zainteresiranosti PAOK-a, ali je i istaknuo:

– Grčki je klub samo jedan u nizu onih koji žele dovesti Kramarića. Javljaju se klubovi iz svih liga petice, a Tudor mora najprije vidjeti što će biti s napadačima koje sad ima, pa će se tek tada znati daljnji PAOK-ovi koraci, vidjet će se koliko su Grci ozbiljni u toj priči – rekao je Balaban.

Jasno je da Andrej želi igrati, želi otići na EP, ali zasad sve ovisi o Leicesteru, koji je osjetio priliku da napokon napravi nešto ozbiljno u Premijernoj ligi.

>>Jose Mourinho u Unitedu? Čeka se samo kiks Louisa van Gaala

Komentara 4

LI
Lik123
10:12 21.12.2015.

E da. Lako se u Dinamu prenemagati i pred kamerama pozivati trenera na red zakaj ne igraš jer znaš da je cijela medijska mašinerija iza tebe i da si "legenda" čim počneš nekaj srat protiv kluba, zakaj tatek u Leicesteru ne organizira nekaj slično?

DU
Deleted user
08:59 21.12.2015.

I Kramarić se usrećio s Balabanom i Leicesterom. Da je ostao u Dinamu danas bi igrao u Realu.

MA
..Marsijanac
18:32 21.12.2015.

Krama je otisao u inozemstvo godinu dana prerano. Mnogi su ucinili tu istu pogresku. Pogledajte samo tog umisljenog Corica, koji zeli otici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije