Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBAO NAPADAČA

Igor Tudor u PAOK doveo proslavljenog nogometaša i sve iznenadio

Igor Tudor
Igor Kralj/PIXSELL
02.09.2015.
u 13:53

Dimitar Berbatov mogao bi pomoći u prvenstvu i Europskoj ligi

Igor Tudor nije najbolje otvorio sezonu u grčkom prvenstvu i nakon dva kola ima samo jedan bod, uz jedan zabijeni pogodak. Zato se odlučio na usluge proslavljenog Bugara Dimitra Berbatova.

Iako je u 35. godini života, nekadašnji napadač Manchester Uniteda, Tottenhama, Bayer Leverkusena i Monaca još je vitalan i sigurno može pomoći PAOK-u. Zabijati nije zaboravio, a nije ni slučajno za reprezentaciju zavio 48 pogodaka u 78 nastupa.

Grčki mediji nazivaju ovaj potez očajničkim, ali ako je postojala prilika dovesti ovakvog igrača besplatno, trebalo ju je iskorisiti. Svjestan je da mu mjesto u momčadi neće biti zagarantirano ako ne pokaže dovoljno htijenja i zalaganja na treninzima, ali i ako neće zabijati kad priliku na utakmici dobije.

>> Igor Tudor preporodio PAOK, razbili su Bröndby s pet komada!

Komentara 5

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:47 03.09.2015.

nemojte soseda... čovjek naveo da je 47 godište... kad već ne može hebavat može bar podhebavat

MA
mak128
20:48 02.09.2015.

tudor je truba a ne trener

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:06 02.09.2015.

Zašto naš pravi hrvat Igor Tudor radi tako nedomoljubne poteze kada je mogel u PAOK-a pozvati još izkusnije naše golgetere kao Davora Šukera, Igora Cvitanovića, Snješka Cerina ili Duška Bajevića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije