Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA ODLUKA

Igor Tudor ovom je odlukom začudio navijače u Turskoj

16.07.2015., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - Kvalifikacije za Europsku ligu, drugo pretkolo, NK Lokomotiva - PAOK Saloniki. Igor Tudor.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
19.02.2017.
u 09:01

- Bruma je važan igrač. On je tip nogometaša kakav mi se sviđa. Ne smijemo zaboraviti ni da je mlad. Pogriješio je i ostao je u Istanbulu. Bit će s nama od ponedjeljka - bilo je sve što je Tudor rekao.

Premijera Igora Tudora na klupi turskog velikana Galatasaraya nije bila uspješna. Nekadašnji hrvatski reprezentativac odigrao je samo 1:1 na gostovanju kod "davljenika" Rizespora.

Potez koji je začudio navijače u Turskoj bio je Tudorovo izostavljanje Brume iz momčadi. Riječ je o 22-godišnjem ofenzivcu koji je ove sezone među najboljim igračima kluba, zabio je sedam golova u prvenstvu uz pet asistencija.

- Bruma je važan igrač. On je tip nogometaša kakav mi se sviđa. Ne smijemo zaboraviti ni da je mlad. Pogriješio je i ostao je u Istanbulu. Bit će s nama od ponedjeljka - bilo je sve što je Tudor rekao.

Tudor je zadovoljan remijem.

- Sretan sam zbog pristupa igrača, rekao sam im da smo na dobrom putu.

Oglasio se i menadžer kluba Levent Nazifoglu.

- Došlo je do promjene u momčadi i igrači to trebaju shvatiti. Moraju se priviknuti na Tudorov način rada. Bit ćemo bolji u danima koji dolaze - rekao je.

>> Tudor nije uspio slaviti u prvoj utakmici na klupi Galatasaraya

Komentara 1

FT
feel_the_coruption
10:54 19.02.2017.

Naši treneri imaju jedinstven pristup poslu, naime oni NIKAD nisu u krivu, i sve slave kao pobjede. Izgubili ili remizirali, nema veze, to je odlično, borili smo se. Kada izgube i odigraju užasno i ne bore se, onda je to "odlična škola". U zadnjih par godina postali smo zemlja sretnih gubitnika. Gubimo važne utakmice, ali niko nema muda reći, loše smo igrali, loše sam postavio taktiku...Ovaj je sretan što je sa Galatasarayem remizirao sa davljenikom? Neće dugo, sumljam da turci puše te fore...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije