Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT RAZBIO ISTRU

Pamić: Preglup sam trener da bih nešto pametno kazao o našoj igri

Split - Istra
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
29.08.2015.
u 21:34

- Split nas je razbio, ali ne mogu se oteti dojmu da smo mi bili katastrofalni. Igra moje momčad nije za komentiranje, preglup sam trener da bih bilo što pametno mogao reći - kazao je Pamić.

Bilo je to gaženje kakvo je Igor Pamić rijetko kada doživio. Split je protiv Istre u 34. minuti vodio s 3:0, pogotke su postigli Bagarić u 10. i 34. minuti te Blagojević u 26. minuti.

Momčad Zorana Vulića igrala je kao u transu, Istra je nakon prvog dijela mogla biti sretna s tih 3:0, realniji odnos snaga bio je nekih 5:0, jer je Split promašio još dvije stopostotne prigode. Kod vodećeg pogotka Splita verbalni duel imali su Pamić i Vulić, nešto su jedan drugome objašnjavali...

- Ja sam pogriješio, mislio sam da su igrači Splita slavili gol van terena i da se moglo krenuti s centra, ali nisam bio u pravu, jer je to bilo na drugoj strani - objasnio je Pamić.

Trener Istre bio je toliko bijesan da je na poluvremenu u svlačionici ostavio Zlomislića, Repića i Nikolića, a na travnjak poslao Svraku, Hadžića i Kasalicu.

- Split nas je razbio, ali ne mogu se oteti dojmu da smo mi bili katastrofalni. Igra moje momčad nije za komentiranje, preglup sam trener da bih bilo što pametno mogao reći - kazao je Pamić.

Zoran Vulić bio zadovoljan pobjedom, ali ne i s konačnih 3:0, jer je očekivao više od svojih igrača u drugom poluvremenu.

- Da mi je netko prije utakmice rekao da ćemo dobiti 3:0 protiv Istre to bih odmah prihvatio. Ali, drugo poluvrijeme nismo dobro odigrali, nismo dobro reagirali s igračem više. To prvo poluvrijeme bilo je najbolje što smo odigrali ove sezone. Bagarić i Blagojević igraju na reprezentativnom nivou, vjerujem da će se za njih naći mjesta u nekoj prijateljskoj utakmici - kazao je Vulić.

Oremuš u Splitu

Split je doveo Mirka Oremuša, nekadašnjeg igrača Hajduka koji je protekle dvije sezone proveo u Izraelu. Potpisao je ugovor na dvije godine.

>> Tomislav Kiš napustio Hajduk, odlazi u belgijski Kortrijk

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:44 30.08.2015.

Tamo gdje ulica ne vodi klub nešto bolji rezultati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije