Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Pamić:

Hajduk nikada nije bolje izgledao, ali će Dinamo biti prvak

Hajduk - Istra
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
04.10.2015.
u 18:12

- Svatko ima pravo na svoje mišljenje, dajem im za pravo da viču, a o mojoj sudbini će odlučivati gazda Michael Glover. Hajduk nikada nije bolje izgledao, barem po mom nogometnom viđenju, ali ipak mislim da će Dinamo biti prvak. Što ću vam lagati? Više je razloga - kaže Pamić.

Hajduk izgleda odlično, besprijekorno, stigao je na bod iza Dinama, u seriji je od devet utakmica bez poraza. Plan držanja priključka je u aktivi, Damir Burić želi nervoznim činiti Zorana Mamića i društvo iz Maksimira.

Protiv Istre dominirao je Nikola Vlašić, poigravao se s obranom gostiju kao nekakav lutajući špic, bio je ključni igrač u pobjedi Hajduka od 3:0.

- Odgovara mu ova pozicija. Za mene on nije iznenađenje, već potvrda onog što vidim na treningu - kazao je Damir Burić.

Igor Pamić je dodao:

- Što ću komentirati nakon tri komada? S lakoćom primamo golove. Apelirao sam na igrače da ne padnu u prvih dvadesetak minuta. Bio sam miran, što sam trebao. Sjedite vi na klupu i skačite nakon 3:0 u pola sata. Moj odlazak? Svatko ima pravo na svoje mišljenje, dajem im za pravo da viču, a o mojoj sudbini će odlučivati gazda Michael Glover. Hajduk nikada nije bolje izgledao, barem po mom nogometnom viđenju, ali ipak mislim da će Dinamo biti prvak. Što ću vam lagati? Više je razloga - kaže Pamić.

>> Vlašić se na 18. rođendan poigravao s obranom Istre, Hajduk na samo bod iza Dinama

Komentara 4

AN
antitovari
19:55 04.10.2015.

Tako je Dinamo sampion !

Avatar Titanov sin
Titanov sin
20:01 04.10.2015.

Normalno da će Dinamo biti prvi!!!!!

VR
vrbaZG
10:50 05.10.2015.

Sad sam slušao na radiju izjavu Igora Pamića, čovjek je 5 minuta pričao, rekao je da je Hajduk trenutno u super formi ali da ne može držati takvu formu cijelu sezonu i da Dinamo ima veću kvalitetu i zato će biti prvi... Ali večernjak (Ozren Maršić) je izvadio jednu rečenicu i od toga napravio podli naslov... Ozrene ti sebe smatraš objektivnim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije