Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove kritike

Ibrahimoviću se ovo nije dogodilo već deset godina

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.10.2016.
u 21:59

- Jose Mourinho će ga i dalje držati u igri, iako se u posljednje vrijeme muči, a protiv Burnleya koji nije opasan u gostima bi mogao i imati nekoliko prilika.

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović odlično je krenuo u Manchester Unitedu, ali je onda posustao i u posljednje vrijeme na njegov račun nižu se kritike. Već 588 minuta nije postigao pogodak, što mu se nije dogodilo već deset godina, a jučer je u pobjedi Uniteda protiv Cityja upisao tek prvu asistenciju za crvene vragove. Posljednji koji ga je kritizirao je bivši Arsenalov veznjak Paul Merson.

- Zlatan Ibrahimović je bio vrhunski napadač, ali više to nije. Ima 35 godina i igra u najjačoj svjetskoj ligi. Sezona odmiče, a ja ne vidim kako bi on mogao postati išta bolji, rekao je Merson i dodao:

- Jose Mourinho će ga i dalje držati u igri, iako se u posljednje vrijeme muči, a protiv Burnleya koji nije opasan u gostima bi mogao i imati nekoliko prilika.

>>Ronaldo opet u elementu, otkrio je najveću životnu lekciju koju je naučio!

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
23:03 27.10.2016.

Istina, ni više mlad, a u novoj je i vrlo jakoj sredini. Pitanje je kolko on osobno ima volje i motiva više se uopće dokazivat? Bumo vidjeli jer znanja i iskustva mu ne manjka, a za prilagodbu ipak treba još koji mjesec !!!

CE
centirion
04:59 28.10.2016.

Nudio se u Real, a Real ga nije htjeo! Znaju i zasto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije