Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLANCU NOVI UGOVOR

Ibrahimović zbog ozljede propušta ostatak sezone

PSG
Reuters (Ilustracija)
20.04.2014.
u 18:28

Unatoč ozljedi, Ibra će vrlo vjerojatno biti prvi strijelac Le Championnata jer je ove sezone u 30 nastupa zabio 25 golova. Prvi sljedeći je njegov suigrač Edinson Cavani sa 15 golova.

PSG do kraja sezone neće moći računati na Zlatana Ibrahimovića, poručili su iz pariškog kluba. To i ne bi trebao biti neki hendikep klubu jer nakon osvajanja Liga kupa i ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka, ostalo im je samo prvenstvo, gdje imaju sedam bodova prednosti ispred Monaca pet kola kraja, ali i utakmicu manje.

Zlatan se ozlijedio u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Chelseaja, a u klubu su procijenili kako nema smisla požurivati oporavak Šveđanina. Zlatan je tako dobio vrijeme za oporavak do početka priprema PSG-a, koje su na rasporedu nakon završetka Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Unatoč ozljedi, Ibra će vrlo vjerojatno biti prvi strijelac Le Championnata jer je ove sezone u 30 nastupa zabio 25 golova. Prvi sljedeći je njegov suigrač Edinson Cavani sa 15 golova.

Blanc ostaje trener još dvije sezone

A kad smo već kod PSG-a, spomenimo kako će trener Laurent Blanc ostati na klupi još najmanje dvije godine. Naime, francuskom treneru ugovor istječe na kraju sezone, ali je izvor iz kluba potvrdio kako neće biti problema oko produženja novog, te da će Blanc dobiti ugovor na najmanje dvije godine.

>> Cavani donio PSG-u Liga kup

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije