Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA kup

Ibrahimović spasio United koji će u četvrtfinalu igrati protiv Chelseaja

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL
19.02.2017.
u 19:58

Senzacija dvoboja osmine finala, petoligaš Lincoln City, koji je izbacio prvoligaški Burnley, u četvrtfinalu će gostovati kod boljeg iz dvoboja Sutton Uniteda i Arsenala

Chelsea će ugostiti Manchester United u četvrtfinalu engleskog FA kupa, odlučeno je ždrijebom održanim u Balckburnu, neposredno po završetku dvoboja osmine finala Blackburn - Manchester United u kojem su gosti slavili s 2-1.

Senzacija dvoboja osmine finala, petoligaš Lincoln City, koji je izbacio prvoligaški Burnley, u četvrtfinalu će gostovati kod boljeg iz dvoboja Sutton Uniteda i Arsenala, što će biti odigran u ponedjeljak (20.55 sati).

Millwall će nakon pobjede nad aktualnim prvakom Leicesterom u četvrtfinalu gostovati kod Tottenhama. Middlesbrough će ugostiti Huddersfield ili Manchester City, koji će ponovljeni dvoboj osmine finala igrati 28. veljače u Manchesteru.

Susreti četvrtfinala bit će odigrani od 10. do 13. ožujka.   

Tottenham je danas među osam najboljih u FA kupu odveo engleski reprezentativac Harry Kane, strijelac sva tri pogotka u gostujućoj pobjedi 3-0. Kane je u 16. minuti doveo Tottenham u vodstvo, na 2-0 je povisio u 51. minuti, a 'hat-trick' je kompletirao u 73. minuti.

Blackburn je pred svojim navijačima poveo u srazu s Manchester Unitedom preko 31-godišnjeg Dannyja Grahama u 17. minuti. No, već u 27. minuti izjednačio je 19-godišnji Marcus Rashford. Sve do 75. minute nije bilo promjene rezultata. Tada je obrani Blackburna pobjegao Zlatan Ibrahimović, kojeg je Jose Mourinho ubacio u igru u 62. minuti zajedno s Paulom Pogbom, koji je asistirao za pobjenički pogodak.   

>>Uzbuna u Manchesteru! Ibrahimovićeva supruga stvara glavobolje Mourinhu!

Parovi četvrtfinala FA kupa:

Chelsea (1 liga) - Manchester United (1)

Middlesbrough (1) - Huddersfield (2) ili Manchester City (1)

Tottenham (1) - Millwall (3)

Sutton United (5) ili Arsenal (1) - Lincoln City (5)

Komentara 1

UN
unbekant
10:25 20.02.2017.

Ovaj Kralj Ibrahimovic,vrjedi jednog cjelog nogometnog tima,covjek razvaljuje,zaista je nedostizan i kralj svih kraljeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije