Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije dobro

Ibrahimović opet doživio kritiku, ovoga puta od velike legende!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.09.2016.
u 21:09

- Uopće se nije kretao. Jednostavno stane na drugu stativu i čeka loptu. Na utakmici je bilo nekoliko ubačaja, a on je svaki puta stajao na istom mjestu.

Zlatan Ibrahimović od dolaska u Manchester United, u koji je stigao kao slobodan igrač, u deset je nastupa zabio šest golova i odlučio nekoliko važnih utakmica. Međutim, dobra statistika ne amnestira ga od kritika, već su mu u nekoliko navrata javno rekli da ne daje dovoljno od sebe, a kritizirala ga je i legenda Liverpoola Michael Owen.

-  Razočarale su me njegove kretnje. On jednostavno puno stoji, a zbog svoje se visine i provlači s takvom igrom, kazao je Owen pa se osvrnuo na susret sa Zorjom:

- Uopće se nije kretao. Jednostavno stane na drugu stativu i čeka loptu. Na utakmici je bilo nekoliko ubačaja, a on je svaki puta stajao na istom mjestu.

Inače, United je u tom susretu slavio s 1:0, a jedini gol zabio je upravo Ibrahimović.

Komentara 9

Avatar Idler 3
Idler 3
23:40 30.09.2016.

Owen je bil dobar igrač al Ibrahimoviću nit do koljena. Uostalom di je koji igral i kaj osvajal dovoljno govori o obojici !!!

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
00:39 01.10.2016.

a sta ce drugo poludalmatinac/polubosanac; ne krece se puno, al vam ga najbolje zabija

LA
lakočemo
14:20 01.10.2016.

ne mora trčati sa 30 i kojom,zato ti zabija skoro svaku utakmicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije