Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U svom stilu

Ibrahimović 'briljirao': Ova izjava opet je podigla prašinu

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.12.2016.
u 10:21

– Čuo sam da je komentator utakmice rekao da sam ga namjerno udario u glavu. To je bio duel u kojem smo išli jednako žestoko, on me povukao za sobom na travnjak, rekao je napadač

Proteklog vikenda Everton i Manchester United podijelili su bodove, odigrali 1:1, a u središtu pozornosti ponovno je bio Zlatan Ibrahimović. Švedski napadač prvo je postigao fenomenalan pogodak, a poslije je grubo startao na protivničkog igrača Seamusa Colemana. Nakon toga još su jednom krenule priče o Ibrinoj grubosti, mnogi su tvrdili da je to namjerno napravio, a on je odgovorio na prozivke.

Jasno, odgovor je bio u njegovu stilu, još je jednom "briljirao".

– Čuo sam da je komentator utakmice rekao da sam ga namjerno udario u glavu. To je bio duel u kojem smo išli jednako žestoko, on me povukao za sobom na travnjak – rekao je napadač crvenih vragova i zaključio:

– Vjerujte mi, ako želim namjerno nekoga udariti u glavu, znam kako bih ga trebao pogoditi da ga odmah uspavam. To je sve što ću vam reći na tu temu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije