Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Uniteda

Ibrahimović nakon hat-tricka: Ja sam kao Indiana Jones

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL
17.02.2017.
u 10:03

- Dobar je osjećaj postići prvi hat-trick u dresu Manchestera. Važno je to za moje samopouzdanje. No, moram zahvaliti suigračima, svi smo igrali vrlo dobro.

Zlatan Ibrahimović sinoć je po tko zna koji put u karijeri oduševio svoje navijače. U šesnaestini finala Europske lige Manchester United je pobijedio Saint-Étienne s 3:0, a sva tri gola postigao je švedski napadač.

- Dobar je osjećaj postići prvi hat-trick u dresu Manchestera. Važno je to za moje samopouzdanje. No, moram zahvaliti suigračima, svi smo igrali vrlo dobro. Doduše, mislim da možemo i bolje, ali imamo dobar rezultat pred uzvrat. Tamo će biti teško, idemo na jedan prelijepi stadion na kojem će domaćin imati glasnu podršku, ali vjerujem u naš prolaz, rekao je Ibrahimović pa dodao:

- Nadam se da ćemo osvojiti trofej jer je meni svaki naslov nevjerojatan uspjeh. Gdje god sam igrao, pobjeđivao sam, tako da bih bio presretan da osvojim i ovdje još nešto. Ljudi koji me poznaju znaju da uvijek dajem sve od sebe te da sam pobjednik, uvijek osvajam trofeje, ja sam kao Indiana Jones.

>>Ibrahimović i Džeko hat-trickovima 'razbili' suparnike, a Schalke potopio Leovčev PAOK

Komentara 2

DU
Deleted user
11:47 17.02.2017.

Kralj,nad kraljevima!

LA
lakočemo
12:21 17.02.2017.

legenda,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije