Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNITEDU NE IDE

Ibrahimović na udaru kritika: 'Još ništa nije napravio, izgleda jadno, kao starac!'

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.10.2016.
u 20:18

– Nije sramota izgubiti, pa čak ni s 4:0. Međutim, ako ti se to dogodi, čestitaš protivniku, zahvališ navijačima na podršci, a onda pognute glave odeš u svlačionicu. Ne stojiš na centru igrališta, ne smiješ se i ne mijenjaš dresove s momčadi koja te upravo razbila – rekao je Ryan Giggs.

Navijači Manchester Uniteda slavili su kada je Zlatan Ibrahimović kao slobodan igrač potpisao ovog ljeta za njih. Odlično je švedski napadač krenuo u novu sezonu, s četiri gola u tri utakmice, no onda je stao, piše Goal. Na gol sada čeka već 498 minuta, a to je niz kakav ne pamti od 2006. kada je tek stigao u Inter.

– Nije sramota izgubiti, pa čak ni s 4:0. Međutim, ako ti se to dogodi, čestitaš protivniku, zahvališ navijačima na podršci, a onda pognute glave odeš u svlačionicu. Ne stojiš na centru igrališta, ne smiješ se i ne mijenjaš dresove s momčadi koja te upravo razbila – rekao je Ryan Giggs.

A Zlatana je kritizirao i bivši branič Uniteda Gordon McQueen.

– Ibra još nije ništa napravio, izgleda jadno. Izgleda kao starac. Ovo mu nije francuska liga i mora se dokazati. Ovdje se baš ne može iživljavati nad braničima.

Komentara 1

UM
umnjak
20:55 24.10.2016.

zlatan im je najbolji igrac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije