Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatan bez kluba

Ibrahimović ima 3.5 milijuna obožavatelja, a on prati samo jedan profil!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Screenshot
1/10
27.05.2016.
u 08:38

- Mourinho je sjajan trener s kojim imam odličan odnos i dobar je izbor za Manchester United. Želite li akciju? Dovedite Mourinha.

Iako ga mnogi smatraju egoističnim i egocentričnim, Zlatan Ibrahimović velika je svjetska zvijezda. Vidi se to i po društvenim mrežama na kojima ga prate milijuni obožavatelja. Tako, primjerice, na Facebooku ima čak 24.5 milijuna obožavatelja, dok ga na Twitteru prati 3.5 milijuna ljudi, a zanimljivo je da on prati samo jedan! Riječ je Zlatanovu sponzoru za odjeću AZsportswear.

Inače, Ibrahimović je pokrenuo i svoju službenu stranicu, ali i stranicu na kojoj su se mogli vidjeti svi njegovi golovi tijekom bogate karijere. No, na nju se nije moglo ući preko mobitela, samo biste dobili poruku:

"Zlatan je prevelik za tvoj mobilni uređaj".

Ibrahimović je ovih dana u središtu pozornosti, igrač kojem je istekao ugovor s PSG-om u potrazi je za novim klubom, a zainteresiranih je mnogo. Najizgledniji se čini njegov odlazak u Manchester United kod Mourinha, o čemu je progovorio i sam Ibrahimović. Iako nije sasvim otvoreno priznao, dao je naslutiti da je takav rasplet moguć.

– Mourinho je sjajan trener s kojim imam odličan odnos i dobar je izbor za Manchester United. Želite li akciju? Dovedite Mourinha. Jesam li se čuo s njim? Jesam, ali to nije novost, razgovaram s njim otkako sam otišao iz Intera. Vidjet ćemo što će biti u sljedećim danima – kazao je švedski napadač.

>>Mora još nadmašiti Gascoignea, koji iz štosa zove papu ili Georgea Busha

>>Ibrahimović se u svom stilu oprostio od PSG-a!

Komentara 10

JT
Jedan_tamo
13:47 27.05.2016.

Ako se o tome radi, a nadam se da se ne radi o tome jer to nije odlucujuce za prezivljavanje covjecansta: Ibrina djeca su krstena. Bas za neke komentare se mora covjek stiditi, ovo al qaida itd. Da li je Ibro prgav? Vjerovatno je pa i meni ide nekad na onu stvar, al su i drugi igraci isto tako prgavi. Ibro barem po mome daje show medijima, medijima se igra. Nek je. A vise nego zabiti gol nemora moci. On nemora citati knjige. Uspjeo je u zivotu.

Avatar transdanubier
transdanubier
10:18 27.05.2016.

čovjek znade iz svake pa i gotovo nemoguće situacije zabiti gol! i to je sve! što se ostalog tiče, dno dna. karakter nula nulissima! istetoviran je primitivnim crtarijama od glave do pete, vrlo je prgav i bezobrazan, sklon tučnjavi i psovci, vrijeđanju svih koji ne misle kao on. a da je neki intelektualac i nije. dok čita, doslovce slovka! u nekom intervju je kazao da se ne sjeća je li pročitao ijednu knjigu! i sad takvoga tipa obožava nekoliko milijuna njemu sličnih! aferim ,što bi kazala njegova baka! uglavnom, važno je da je svojoj majci kupio cijeli otok (doduše pust - al ipak! - valjda će na njemu uzgajati ovce il koze?!)

BL
Blender
09:17 27.05.2016.

Zasto mi trebamo znati svaki dan nesto o ovome liku? Pa on je jedan od bezobraznijih ljudi koji nema zivaca sto pod nokat stane, covijek koji se ruga svima a ne gleda samog sebe kakav tenkre je zapravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije