Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA DINAMO

Ibañez: Hamburgeri i pivo su u redu ako igrate u Hrvatskoj

Ibanez
Foto: Miho Dobrašin
24.12.2014.
u 10:00

Dinamov profesionalac u jakni na cvjetiće bezbrižno žvače hamburgere i ne brine se o proljeću u Europi

U Dinamo je došao prije sedam godina, najavljen kao veliko pojačanje iz Argentine, no poput mnogih drugih niti on nikada nije dočekao proljeće u Europi. Luis "Lucho" Ibañez (26) za kojeg je Zdravko Mamić bio platio oko 650.000 eura Boca Juniorsima, u utorak navečer kupovao je u zagrebačkom Arena centru, a onda sjeo u McDonald's na prvom katu trgovačkog kompleksa.

Vrećice s kupljenom odjećom odložio je kraj stola, pa sa suprugom Mateom prionuo hrani neprikladnoj za profesionalnog sportaša. U ljubičastoj jakni s rozim cvjetićima bezbrižno je jeo hamburger, pomfrit i pio Coca-Colu. Može li profesionalac u Dinamu jesti ondje, pitali smo ga.

"U hrvatskoj ligi mogu se jesti hamburgeri, a ne samo da se može piti kola već i pivo!" odgovorio lijevi bočni pa dodao: "Šalim se. Da ne jedem u McDonald'su, vjerojatno bih igrao za Real Madrid." Vjeruje da se i drugi igrači hrane u restoranima brze hrane.

Prošlu sezonu je proveo na posudbi u vodećem argentinskom klubu Racing za koji je upisao 16 nastupa. Ljetos se vratio u Dinamo te je od tada odigrao svega devet utakmica. U Zagrebu će proslaviti Božić, a prekosutra napustiti Hrvatsku i zagrebački klub.

"S Mamićem nisam uspio postići dogovor i 99,99 posto napuštam hrvatsku ligu", kaže Argentinac sa 160 nastupa za Dinamo. U siječnju će pronaći novi klub.

Foto: Miho Dobrašin

"Ne znam gdje ću igrati, no definitivno odlazim iz Hrvatske", ističe. Mamić se prema njemu dobro odnosio, kaže, i nije osjećao nikakav pritisak iz uprave. Ni danas mu nije jasno kako Dinamo nikako ne može ostvariti dobar rezultat u Europi.

"Stvarno ne znam. Uvijek se događa isto. Ne znam u čemu je razlog, no to nije posljedica pritiska uprave ili nečeg takvog", kaže opušteno. U Argentini mu je bilo dobro proteklih mjeseci pa možda negdje ondje i ostane.

Točno na Badnjak prije četiri godine podnio je zahtjev za hrvatskim državljanstvom. "Jedan od razloga je njegova velika želja da zaigra za Hrvatsku", navedeno je internetskoj stranici Dinama.

S vrećicama u rukama i suprugom s lijeve strane spustio se pokretnim stepenicama, izašao iz blještavog trgovačkog centra pa nestao u zagrebačkoj zimskoj noći. Posljednjoj u Dinamovu dresu.

>> Ibanez: Izborniče, zovi samo zovi!

>> Hrabri Ibañez igra s bolovima zbog pomaknuća vilice

Komentara 20

MA
MagnusJohnson
11:03 24.12.2014.

Šta ste ga baš tako morali uslikati? Gdje je pravo čovjeku na privatnost dok sjedi s obitelji i obrokuje? Nemate li ni trunke poštovanja?

VA
Vandal
10:41 24.12.2014.

Sigurno je bolji od pivarića i slićnih........

BU
budagigo
14:34 24.12.2014.

Mogu samo reci da je luco bio dobar igrac i simpatican lik i da po meni i dalje za njega ima mjesta u dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije