Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomaže svojoj slavoniji

Mandžukić u Gunji i Slavonskom Brodu iskrcao 6 tona namirnica

Mandžukić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
19.05.2014.
u 23:42

– Svi ovdje naši su prijatelji – poručio je Mandžukić i istaknuo da je došao pomoći svojim sugrađanima u najtežim trenucima koje Slavonski Brod prolazi od Domovinskog rata

Mario Mandžukić danas se neočekivano pojavio u Slavoniji kako bi pomogao stradalima u poplavi.

Među branitelje nasipa u slavonskobrodskom naselju Josip Rimac sinoć predvečer došao je nenajavljeno. Poznati nogometaš, Brođanin koji je karijeru počeo upravo na obližnjem stadionu Marsonije koji se nalazi tik uz sada nabujalu rijeku Savu, dovezao je sa sobom kombi vozilo nakrcano namirnicama i pomoći.

Kako je rekao, nije došao zbog samopromocije nego da pomogne svojim sugrađanima u najtežim trenucima koje grad prolazi od Domovinskog rata.

– Ne znam koliko je stvari i namirnica u vozilu, dva smo kombija iskrcali u Gunji, jedan smo dovezli u Brod. Ukupno je bilo šest tona, pričao je Mandžo dok se oko njega okupilo nekoliko desetina ljudi koji već danima saniraju nasip kako bi pozdravili nogometnog idola brodskog Posavlja.

Mandžo je u pratnji menadžera Ivana Cvjetkovića ranije tijekom dana stanovnicama sela Gunje i Drenovaca dostavio dva kombija s hranom i pićem.

Hrvatski se napadač neplanirano susreo i nakratko popričao s premijerom Zoranom Milanovićem koji je također posjetio to područje.

– Svi ovdje naši su prijatelji – poručio je Mandžukić.

Mandžo je tako pokazao veliko srce i uključio se u pomoć za rodnu Slavoniju. U Hrvatsku je stigao nakon što je trener Bayerna Pep Guardiola poručio da na njega ne računa.

Foto: Davor Javorovic, Petar Glebov, Dusko Jaramaz/PIXSELL

>> Braća Mamić će pomoći Mandži da prijeđe u Barcelonu?

Komentara 37

NJ
njoj
18:03 19.05.2014.

Bravo za Mandžukića, a ti Milanoviću reci stradalim ljudima kako si rebalansom proračuna smanjio sredstva za poplave zbog nabavke novih limuzina

RU
Runkle
18:07 19.05.2014.

Milanoviću ostavi se naslikavanja i uhvati se lopate

IV
ivana21
18:19 19.05.2014.

Jeftin Milanovićev populizam kroz fotke! Nitko od novinara ne analizira kaos na terenu prije tri, četiri dana kada su počeli problemi s poplavama. Bljuje mi se od svega, a odgovorni za kaos se fotkaju na mjestu tragedije i još si pokušavaju podići rejting, odvratno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije