Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO NE POPUŠTA

I Fiorentina želi Brozovića, ali može li platiti 10 milijuna eura?

marcelo brozović
Igor Kralj/PIXSELL
20.11.2014.
u 21:34

Pitanje je samo može li se Fiorentina nametnuti na tržištu s ostalim klubovima, prije svih s financijskim moćnim Arsenalom. Dinamo ne misli davati "popust" za Brozovića.

Veznjaka Dinama Marcela Brozovića osmi Intera i Arsenala želi i Fiorentina u kojoj igra bivši modri veznjak Milan Badelj.

Fiorentini treba pojačanje u vezi, a Brozovića prati već duže vremena, piše Goal.

Pitanje je samo može li se Fiorentina nametnuti na tržištu s ostalim klubovima, prije svih s financijskim moćnim Arsenalom. Dinamo ne misli davati "popust" za Brozovića, a deset milijuna eura možda je u ovom trenutku ipak previše za Fiorentinu.

>> Mamić ne da Brozovića ispod 10 milijuna

Komentara 2

NB
Nije.bitno
01:44 21.11.2014.

i Real i Barcelona svi se otimaju nezna se ko će prije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije