Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidatura

I Daruvarske toplice u utrci za kamp HNS-a!

Šuker
Sanjin Strukić/PIXSELL
19.04.2015.
u 07:30

– Od Zagreba smo udaljeni oko sat i pol vožnje, oko 130 kilometara. Naš najveći adut svakako je centar za rehabilitaciju i prevenciju sportskih ozljeda, ovdje su bili brojni vrhunski sportaši – kaže Bruno Marić

Nakon što je produžena trakavica s gradnjom kampa HNS-a u Zagrebu, na Sveticama, javljaju se novi kandidati, i Daruvarske Toplice žele kamp. Zamjenik ravnatelja specijalne bolnice za rehabilitaciju u Daruvarskim Toplicama, nogometni sudac Bruno Marić kaže:

– Od Zagreba smo udaljeni oko sat i pol vožnje, oko 130 kilometara. Naš najveći adut svakako je centar za rehabilitaciju i prevenciju sportskih ozljeda, ovdje su bili brojni vrhunski sportaši – kaže Marić i nastavlja:

– Imamo jedan nogometni teren, u planu je gradnja drugoga, natkrivenog, s umjetnom travom. S dobivanjem dozvola za gradnju kampa ne bi bilo problema jer imamo apsolutno suglasje svih političkih opcija u gradu Daruvaru, a grad i županija bi s kampom itekako živnuli.

>> Šuker: Poslali smo svijetu ružnu sliku Hrvatske, a državu treba pitati zašto se oglušila

Komentara 6

SO
sonce
08:44 19.04.2015.

Sramota za grad Zagreb, da nije sposoban napraviti jedan kamp.

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
11:14 19.04.2015.

A Krapinski toplice koje su od Zagreba udaljene samo 50 km ?????

Avatar mister.N@
mister.N@
10:08 19.04.2015.

...davore imam i ja jedno zemljiste u blizini zagreba gdje mozes nabacit kamp oko love se lako dogovorimo 70% tebi 10% meni ostalo ovim koji te podrzavaju hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije