Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ KRAMARIĆ:

Hvala svim Riječanima, hvala Armadi, uživam ovdje!

Andrej Kramarić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
24.10.2014.
u 09:47

- Ne događa se tako često da u europskim utakmicama postignete tri pogotka. Uzeo sam loptu s potpisima suigrača za uspomenu, sigurno je da su i moji suigrači zaslužni za to – kaže Kramarić.

Rijeka je ostvarila prvu pobjedu u Europskoj ligi u režiji fantastičnog Andreja Kramarića, koji je postigao tri pogotka protiv Feyenoorda (3:1). Prvi nakon duplog pasa Leovca i Moisesa, kada je ispala obrana Nizozemaca, Leovac je precizno pronašao Kramarića koji je s tri metra pospremio u mrežu. Za drugi gol asistirao mu je vratar Vargić (!), a treći je postigao iz jedanaesterca koji je sam izborio.

Lopta za uspomenu

Ušao je u povijest riječkog kluba. Lakoća Kramarićevih golova dobila je protiv Feyenoorda europsku dimenziju, ništa više u Kramarićevoj karijeri neće biti isto nakon utakmice protiv jednog od nizozemskih velikana. Pred novinarima Kramarić se pojavio s loptom u rukama:

- Ne događa se tako često da u europskim utakmicama postignete tri pogotka. Uzeo sam loptu s potpisima suigrača za uspomenu, sigurno je da su i moji suigrači zaslužni za to – kaže Kramarić.

Ništa više neće biti isto ni u europskoj sezoni koja ostaje upisana u klupske anale. Rijeka je na impresivan način istaknula kandidaturu za plasman u završnicu Europske lige.

- Moramo biti zadovoljni pobjedom iako znam da će sada početi priče o prezimljavanju u Europi. Pokušat ćemo uzeti neki bod u gostujućim utakmicama, što bi nam puno značilo. Na Kantridi nas očekuje još jedna utakmicu koju možemo pobijediti – sudržano je Kramarić procijenio šanse Rijeke u nastavku natjecanja.

Andrej Kramarić je otišao iz Maksimira jer nije bio strpljiv. Sada će netko reći da je Zdravko Mamić pogriješio, no jednostavno otac i sin nisu bili dovoljno strpljivi. Naravno, možda i Mamić sada razmišlja je li pogriješio. No, odlazak u Rijeku pomogao je ponajprije Andreju, a onda Rijeci i hrvatskom nogometu. Postao je na Kantridi hrvatski reprezentativac, jedna od opcija na koju se sada može do kraja osloniti izbornik vatrenih Niko Kovač.

Pokazali karakter

Ponude su počele stizati na Kantridu, a prvi čovjek Rijeke Damir Mišković je jučer do kraja bio iskren:

- Kramarića možemo zadržati u Rijeci samo ako ga ovdje zavežemo. Sretan sam što je Kramarić igrač Rijeke, sretan sam nakon ove čarobne večeri pod stijenema.

- Ovo je pobjeda cijele momčadi, nije to bilo tako jednostavno kako se na kraju činilo. Stisnuli su nas prvih pola sata i na taj način iznenadili. Nakon 1:1 počele su lutati crne misli o tome da će se opet ponoviti ono što nam se događalo u prošlim utakmicama. Srećom, brzo smo postigli drugi pogodak, a treći je pogodak definitivno riješio pitanje pobjednika – rekla nova velika hrvatska nogometna zvijezda Andrej Kramarić.

>> Rijeka u 13 minuta, Kramarićevim hat-trickom, razbila Feyenoord!

Komentara 5

NO
nonasur
10:17 24.10.2014.

Bravo Rijeka! Pokazali ste kako se uspjesi postižu! Ključ je da klub ne vode neuki i bahati ljudi...

Avatar Piruška
Piruška
11:44 24.10.2014.

Hvala Mamiću kaj se odrekao Krame ! Sad bi igrao na praznom Maksimiru ! Ovak bar smije trčati prema navijačima kad da gol !

PR
provokatorica
12:56 24.10.2014.

Krama, samo nemoj ići u talijansku ligu jer ćeš tamo propasti! Bolje čekaj ponudu za španjolsku ligu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije