Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA MODRIĆ:

Hvala Bogu da sam napokon puknuo i zabio taj gol!

Luka Modrić
Sanjin Strukić/PIXSELL
09.09.2014.
u 23:28

- Mogli smo zabiti još koji gol, ali najvažnije je da smo pobijedili - rekao je Rakitić.

Andrej Kramarić oduševio je protiv Cipra, a priliku protiv Malte čekao je s klupe. A onda kad je dobio priliku prvo je pogodio gredu, a dobru igru okrunio je golom u debiju u službenoj utakmici i to na svom Maksimiru.

- Fenomenalan osjećaj kad se u službenom debiju zabije pogodak. Želim zahvaliti svim dečkima na podršci koju mi iskazuju od početka - rekao je Kramarić pa dodao:

- Ova sezona ide u odličnom ritmu. Nadam se da sam iskoristio priliku, a na meni je da se dalje dokazujem. Nisam na vrhuncu samopouzdanja, ali ono je svakako važno da možemo igrati kako znamo.

Imao je nešto za reći i Ivan Rakitić, koji je opet igrao defenzivno.

- Prvo poluvrijeme nije bilo dobro, u drugom se to promijenilo. Mogli smo zabiti još koji gol, ali najvažnije je da smo pobijedili - rekao je Rakitić, a Modrić se nadovezao:

- Hvala Bogu da sam napokon puknuo i zabio taj gol. Prve utakmice su uvijek najteže. Dali smo sve od sebe svih 90 minuta i pobijedili.

>> Trebamo vremena, ali uskoro ćemo igrati nogomet koji želimo

Komentara 7

VL
????
00:00 10.09.2014.

Da, samo kaj mi nemamo dovoljno dobrog zadnjeg veznog, a Rakitić od ostalih to može za sada najbolje pokriti. Ali nije to problem, mene više brine ovo forsiranje 4-5-1 dakle s jednim napadačem. Nama to jednostavno ne leži. Uvijek smo igrali s 2 napadača a njih imamo definitivno dovoljno, kao i napadačkih veznih. Kranjčar fali da igra uz Modrića i Rakitića u vezi, te drugi napadač (tu imamo izbora koliko hoćeš). I obrana malo škripi.

L0
luena 01
23:47 09.09.2014.

Niko je neodgovoran i tjera mak na konac... On misli ako Bastijan Schweinsteiger u njem reprezentaciji igra zadnjeg veznog da i Raketa mora u nasoj ,umjesto da ga stavi na njegovu poziciju,a da malo bolje promisli priznao bi da i i on dok je igrao nikad poziciju nije mjenjao...

ZO
zoca
06:19 10.09.2014.

Hvala bogu da sam pukno izabi taj gol"Tako kaze nas najbolji igrac igrajuci protiv Malte vrijedan kao citav tim Malte zajedno sa njihovim savezom..Umisljene zvijezde zajedno sa najvecom od njih Kovacem..Nema sansw da budu drugi jer Bugarska je bolja a a sa ovom igrom jos samo mozemo dobiti mozda Azerbedzan kod kuce i remizirati sa Nirvezanima ostalo su sve porazi razocarenje je ootpuno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije