Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆNA ZASJEDA

Huligani u Crnoj Gori kamenjem napali nogometaše iz Hrvatske i porazbijali stakla na autobusu

autobus napad
Foto: Mario Cvrković
1/4
25.10.2016.
u 09:36

– Većina nas je spavala u trenutku napada te je zavladala potpuna panika. Petorica su potpuno zasuta staklom, ali srećom nitko nije ozlijeđen – rekao je Josip Huljić, jedan od putnika u autobusu.

Skupina muškaraca u crnogorskom gradu Baru sinoć oko jedan sat iz zasjede je napala skupinu nogometaša iz Jelse s otoka Hvara koji su se vraćali s utakmice u Makedoniji.

Huligani su kamenjem razbili dva bočna stakla autobusa u kojem su bili nogometaši te su još četiri napukla. Srećom, vozač je uspio održati kontrolu i nastaviti voziti. Nisu se zaustavljali jer je bio mrak pa nisu znali što ih čeka.

Autobus s hrvatskim nogometašima ubrzo je naišao na policiju koja je pokrenula istragu te pružila pratnju vozilu do hrvatske granice.

– Većina nas je spavala u trenutku napada te je zavladala potpuna panika. Petorica su potpuno zasuta staklom, ali srećom nitko nije ozlijeđen – rekao je Josip Huljić, jedan od putnika u autobusu.

>> Sačekuša u Rijeci: Kamenovali kolonu s navijačima Hajduka

Komentara 41

Avatar ^orlando^
^orlando^
10:04 25.10.2016.

nisu to huligani; to su po hrvatskom vjerni navijači

TO
Tomislav
10:21 25.10.2016.

Nekidan ste imali clanak posvecen nostalgiji prema huliganima. Sta se snebivate sad? Ovo je predivno. Bit ce i u buducnosti lijepih clanaka.

NE
negrito
11:41 25.10.2016.

Naslov bi trebao glasiti:Crogorski srbo cetnici napali Hrvatske igrace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije