Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Mamić

'Huligani su tragedija za nas na terenu, nadam se dobroj atmosferi na derbiju'

zoran mamić
Foto: Sanjn Strukić/PIXSELL
21.11.2014.
u 14:29

– Napunili smo akumulatore, konsolidirali se i spremni čekamo utakmicu. Njih se nikada ne smije podcijeniti. Zaostaju 11 bodova za nama, ali to ne znači previše u ovakvim utakmicama

U subotu u 15 sati na Maksimiru se igra veliki derbi između Dinama i Hajduka. Nakon reprezentativne stanke vraćamo se HNL-u, a trener Dinama Zoran Mamić najavljuje pobjedu svog kluba.

– Čeka nas veliki derbi protiv Hajduka koji, iako nosi samo tri boda kao i svaki drugi susret, ipak je utakmica od posebnog značaja jer se radi o dva najveća hrvatska kluba. Mi želimo nametnuti svoju igru, nastaviti dobru seriju koju imamo protiv njih, ali i izaći iz niza malo lošijih rezultata koje smo imali prije reprezentativne stanke – rekao je Mamić i dodao:

– Napunili smo akumulatore, konsolidirali se i spremni čekamo utakmicu. Njih se nikada ne smije podcijeniti. Zaostaju 11 bodova za nama, ali to ne znači previše u ovakvim utakmicama. Nisu izgubili od osmog mjeseca, što pokazuje da su u dobroj formi, ali odigrali su puno neriješenih utakmica. Kažem, mene zanima ono što će biti sutra, a siguran sam da je Dinamo bolji i da će pokazati to na terenu.

Dinamo ne može računati na Šimunića i Ćorića, ali Soudani bi mogao zaigrati.

– On se vratio jučer i ,osim ako se nešto ne dogodi, ne znam zašto ne bi igrao.

Osvrnuo se na vrline Hajduka.

–  Kouassi je uvijek opasan, Sušić, Bradarić i možda Vlašić ili tko već... Bočni igrači su im vrlo ofenzivni i opasni, a imaju i dobre prekide.

Strateg Dinama u šest izravnih dvoboja protiv Hajduka i trenera Igora Tudora ima čak pet pobjeda i tek jedan remi, no nije se složio s time da mu je kolega na klupi splitske momčadi "mušterija".

– Ne bih se složio s tom riječi. Da je on na klupi Dinama, a ja Hajduka, možda bi on dobio svih šest derbija. Tko zna? Puno puta sam rekao da Igor radi jako dobar posao.

Atmosfera na stadionu?

– Huligani, osiguranje i slične teme su tragedija za nas koji smo dolje na terenu. Izvedbe bi bile puno bolje da pričamo o nogometu, a ne o stvarima oko njega. Nadam se dobroj atmosferi i puno pljeska jer bi sve ostalo bilo suludo.

>>Eduardo: Hrvatski derbi može se usporediti s onim Porta i Benfice

>>Ante Ćorić: Nije ništa puklo, pauza će biti oko tri tjedna

Komentara 23

ST
stefj
15:00 21.11.2014.

He, he, uzalud Mamić protiv huligana... Sada im je Josipović dao vjetar u leđa, pitanje da li će biti uopće moguće odigrati utakmicu.

KV
kvatrić
18:46 21.11.2014.

Marsijanac, udbaši su svoje crvene šape stavili na Dinamo postavivši 2000-te Mamića za partijskog komesara u Dinamo. Da Udba vlada Dinamom, vidi se i po tvom načinu na koji braniš Mamića. Pozivaš na uvođenje verbalnog delikta i milicijsku represiju, samoo da bi zaštitio najdražeg vođu od narodnog nezadovoljstva. Takvi kao ti i Mamić ste od Dinama napravili FK Sjeverna Koreja.

MO
mbuljat@optinet
14:41 21.11.2014.

A huligani u odjelim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije