Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKE LEGENDE:

Van Gaal je potpuni glupan, ponaša se kao idiot!

Tim Krul of the Netherlands is hugged by coach Louis van Gaal after making the match winning penalty save in their shootout against Costa Rica during their 2014 World Cup quarter-finals at the Fonte Nova arena in Salvador July 5, 2014.  REUTERS/Sergio Mor
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.09.2015.
u 15:32

''Kako može kolutati očima i izvoditi gluposti nakon što mu je igrač promašio penal.''

Hugo Sanchez, legendarni nogometaš Reala i meksičke reprezentacije, oštro je "opleo" po treneru Manchester Uniteda Louisu van Gaalu.

– Taj je potpuni glupan – rekao je bivši nogometaš koji je zabio više od 200 golova u dresu Reala u 80-ima.

– Kako može kolutati očima i izvoditi gluposti nakon što mu je igrač promašio penal. I ja sam trener i znam da je najveća glupost tako nešto raditi – komentirao je Sanchez potez menadžera Uniteda nakon što je (sad već njegovi bivši igrač) Javier Hernandez promašio penal protiv Club Bruggea.

Ubrzo nakon toga popularni je Chicharito završio u Bayeru iz Leverkusena.

– Svaki igrač može loše odigrati, pa tako i Chicharito. Ali Van Gaal je taj koji bi trebao biti profesionalan. A on se ponaša kao idiot – oštar je Sanchez.

>> 'Van Gaal za godinu dana potrošio više nego Ferguson za 27!'

Komentara 3

Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:55 02.09.2015.

Svaki dan neka vijest o Van Gaalu, naša reprezentacija je pala u drugi plan, zasluženo po mišljenju druga Dasovića i sličnih. Čitao njegov članak ali tamo se ne može komentirati, što po meni nije slučajno. Opet je krenula lavina ponižavanjaja i uvreda kao i prije svake važne utakmice Dinama. Stvara se atmosfera da moramo pobijediti 5,6 razlike i da sve ostalo ništa ne valja. Stramotno novinarstvo.

PO
PowerPoint
21:10 02.09.2015.

Ovaj svakim danom sve smiješni dnevni list, sad plasirao priču o nečemu što se dogodilo prije tjedan dana, nešto što su ljudi već zaboravili, nema nikakvog smisla da se uopće spominje, jednostavno besmislena vijest. Sve se ovdje čini kako VL piskarala imaju neki tik protiv Van Gaala i Uniteda, svakim danom jedan tekst koji vrijeđa. Čovjek bi pomislio da je riječ o Dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije