Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SIGNALA

HTV će prenositi utakmice Hajduka i Splita, ali ne i Rijeke

Rijeka - Hajduk
Nel Pavletic/PIXSELL
30.07.2014.
u 14:36

Rijeka u četvrtak u 20 sati igra protiv Vikingura na Farskim Otocima, a s nacionalne televizije kažu da taj susret Europske lige neće prenositi jer tamošnje tv kuće ne proizvode signal za taj susret.

Hrvatska televizija će prenositi tri od četiri prve utakmice naših klubova u trećem pretkolu europskih natjecanja. Ljubitelji nogometa moći će gledati Dinamo, Hajduk i Split, ali ne i Rijeku.

Rijeka u četvrtak u 20 sati igra protiv Vikingura na Farskim Otocima, a s nacionalne televizije kažu da taj susret Europske lige neće prenositi jer tamošnje tv kuće ne proizvode signal za taj susret.

HTV će prenositi utakmicu Šahtera i Hajduka (četvrtak 14:30) iz Kazahstana, kao i kasniju utakmicu (20:00) Splita i Černomoreca iz Parka mladeži.

Prvi na teren izlaze igrači Dinama koji večeras u Danskoj (20:15) igraju protiv Aalborga u kvalifikacijama za Ligu prvaka uz prijenos na HTV-u.

>> Andrej Kramarić prema Veroni, zarađuje i Zdravko Mamić

Komentara 1

Avatar štrumpf
štrumpf
17:47 30.07.2014.

Ovo se što se događa oko prenosa utakmica je sramota htv i samo mislim da bi sigurno bilo dosta bolje da nova ili rtl prenose tekme i tako barem nebi morali slušati onoga Ćosića koji se izgubi tokom utakmice i još je antitalenat....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije