Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doigravanje

Iličević spasio HSV od poraza protiv Karlsruhea, Oliću 89 minuta

Ivo Iličević
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
28.05.2015.
u 22:23

Ivica Olić oporavio se od ozljede i odigrao do 89. minute, a Iličević je igrao cijeli susret

Nogometaši HSV-a u prvoj su utakmici doigravanja za Prvu njemačku ligu na domaćem terenu odigrali 1:1 protiv Karlsruhea. Već u četvrtoj minuti susreta gosti su šokirali 57 tisuća ljudi, Hennings je zabio za vodstvo.

Početkom nastavka Karlsruhe je imao priliku povisiti vodstvo, ali je dvaput u istoj akciji pogodio okvir gola. A onda je u 72. minuti izjednačio hrvatski nogometaš Ivo Iličević, koji ove sezone nije dobivao mnogo prilika. Zabio je lijepim udarcem s desetak metara, a odigrao je svih 90 minuta.

Ivica Olić oporavio se od ozljede i odigrao do 89. minute. Uzvratna utakmica je u ponedjeljak.

A statistiku Ive Iličevića možete pogledati na portalu Goal.com.

Komentara 3

Avatar Pablo 69
Pablo 69
07:17 29.05.2015.

HSV je imo puno srece.. Volio bi da ostanu u Bundesligi radi nasi igraca ali po mom zasluzlii nisu.. Ipak sretno u ponedeljak..

MU
muh
08:30 29.05.2015.

Olića pusti da igra 88 minuta taju trener nema veze

DU
Deleted user
23:32 28.05.2015.

i jedan i drugi..i cila momcad..su za drugu ligu..ali..novac i moc..cine..uvik..sve moguce..a od toga ni bl..nije imuna..naprotiv..samo na tkz. kulturan nacin..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije