Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZALI SE NAJBOLJIMA

U reprezentaciji Hrvatske od 25 pozvanih čak 13 nogometaša Dinama

U17 reprezentacija
HNS
24.04.2015.
u 18:26

Okupljanje je zakazano za subotu, 25. travnja u Zagrebu, a reprezentacija će tijekom priprema boraviti u Osijeku.

Hrvatska U-17, pod vodstvom izbornika Darija Bašića, izborila je plasman na europskoj smotri najboljih sjajnim nastupom na kvalifikacijskom turniru u Azerbajdžanu, a u Bugarskoj će igrati u Skupini A sa selekcijom domaćina, Španjolskom i Austrijom.

Okupljanje je zakazano za subotu, 25. travnja u Zagrebu, a reprezentacija će tijekom priprema boraviti u Osijeku.

Na rasporedu su i dvije pripremne utakmice. U utorak, 28. travnja, u Belišću će Hrvatska U-17 igrati protiv Belišća, a dva dana poslije u Đakovu protiv Croatije iz Đakova. U petak, 1. svibnja, reprezentativci se vraćaju i Zagreb te u nedjelju, 3. svibnja putuju u Bugarsku letom za Sofiju. Europsko prvenstvo počinje 6. svibnja, kada Hrvatska igra s Bugarskom.

Na popisu igrača pozvanih na pripreme nalaze se: Adrian Šemper (Dinamo), Matej Hudećek (Dinamo), Matko Babić (Lokomotiva), Ivan Delić (Hajduk), Martin Erlić (Parma), Vinko Soldo (Dinamo), Josip Brekalo (Dinamo), Neven Đurasek (Varaždin), Karlo Igor Majić (Dinamo), Nikola Moro (Dinamo), Davor Lovren (Dinamo), Ivan Nevistić (Osijek), Marin Karamarko (Hajduk), Marko Đira (Dinamo), Ivan Leovac (Rapid Beč), Dino Halilović (Barcelona), Borna Sosa (Dinamo), Adrian Blečić (Dinamo), Branimir Kalaica (Dinamo), Danijel Jurić (Stuttgart), Mihael Briški (Dinamo), Saša Urošević (Istra 1961), Davor Matijaš (Hajduk), Marin Vratković (Hypo Limač) i Kristijan Sabolović (Dinamo).

U stručnom će stožeru, uz izbornika Bašića, biti pomoćnik tehničkog direktora Ilija Lončarević, trener Petar Krpan, trener vratara Marjan Mrmić, kondicijski trener Luka Krklješ, liječnik Želimir Orkić, fizioterapeuti za pripreme Zlatko Lozer i Ivan Radičev, fizioterapeuti za EP Goran Beloglavec i Zlatko Mihalić, tajnik Josip Tomaško i ekonom Milan Vincek.

>> Evo koga je U-17 reprezentacija izvukla za protivnike na Euru

Komentara 7

VU
vupora8
20:24 24.04.2015.

Pa kad su najbolji,u kvalifikacijama to pokazali onda se nitko nije javljao kad sve pobjedili..

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
10:15 25.04.2015.

Zato što su ostali lošiji, ovo je pokazatelj da se u Dinamovoj školi dobro radi. Ostalima bi bilo bolje da umjesto da gledaju sa zavišću pokrenu stvari u svojim školama i počnu raditi na tome da oni budu najbolji. Tako je to kod nas, čim je netko uspješan odmah je kriminalac ili lopov nema šanse da se nekome prizna da je svojim radom došao do uspjeha!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:02 24.04.2015.

ma jel to moguće?dinamovac sam od rođenja,al ovo je prestrašno!kaj niti jedna momčad nema igrače za U-17?mamiću odlazi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije